OVAJ ARAPIN JE PRIČAO KAKO SU GA IZ DUBAIA PROTERALI JER JE PRELEP: A onda je ISTINA izašla na videlo i čist je BLAM

Daleko od toga da Borkan nije lep, ali daleko od toga i da je proteran upravo zbog toga iz Dubaia

Zanimljivosti
Autor:
OVAJ ARAPIN JE PRIČAO KAKO SU GA IZ DUBAIA PROTERALI JER JE PRELEP: A onda je ISTINA izašla na videlo i čist je BLAM
Foto: Instagram / Omarborkan

Omar Borkan je danas model, čovek koji reklamira svetske brendove i živi svoj najbolji život. A sve je počelo tako što je 2013. godine tvrdio da je iz Dubaia proteran jer je, pazite sada - prelep.

I gle čuda, ceo svet je naseo na tu priču. Mediji su mesecima brujali o prelepom muškarcu kojeg su zbog lepote proterali, a onda smo saznali da je Borkanova priča daleko od istine.

Naime, incident se dogodio tokom festivala u Rijadu gde su on i još dvojica manekena radili na štandu oko kojeg su se okupile žene. Priča se da je mladi Borkan neprimereno plesao, te ga je verska policija zamolila da napusti štand u Rijadu, jer zakon nije dozvoljavao komuniciranje muškaraca na taj način sa ženama sa kojima nisu u srodstvu.

On je tada "pustio" priču kako je proteran iz zemlje zbog lepote i ta priča je "eksplodirala" u medijim. Zahvaljujući toj priči Omar je proglašen i za "najzgodnijeg Arapina na svetu"

Omar se 2013. godine preselio u Vankuver gde i danas živi.

Međutim, postoji i priča u kojoj je saopšteno da je Omar deportovan iz Dubaia 2021. godine, jer je na Instagramu pustio snimak na kojem puši marihuanu.

Tada se oglasio i komadant za poslove kriminalističke istrage u Dubaiu, koji je naveo da je odlučeno da se Borkan "deportuje" iz Emirata jer promoviše sumnjiv moral.

Sada je svima jasno da je Borkan definitivno nepoželjan u Dubaiu, ali da lepota nema nikakve veze sa tim.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs