Iz astro ugla

Slatkiši za kojima su ludi: Bikovi su ljubitelji mlečnih proizvoda, Škorpijama samo da je slatko!

Bikovima su najdraži domaći dezerti sa bogatim sosevima, Lavovi su ljubitelji laganih slatkiša, koji neće dovesti do povećanja telesne težine
Zanimljivosti
15:58h Autor:
Slatkiši za kojima su ludi: Bikovi su ljubitelji mlečnih proizvoda, Škorpijama samo da je slatko!
Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima posebno čulo ukusa i afinitete kada je hrana u pitanju i svakom znaku prija drugačiji dezert. Pročitajte ko to ne može bez slatkiša, a ko izričito pazi na svoje kilograme.

Kako da privučete ljubav svog života pomoću horoskopa saznajte OVDE.

Ovan

Rođeni u znaku Ovna uglavnom strogo paze na ishranu, pa za njih slasni dezert predstavljaju žitarice i integralni hleb. Ovnovi vole i začine, pa su đumbir, cimet i muskatni oraščić najčešće sastavni deo ishrane. Vole i slatkiše, ali lagane i niskokalorične.

Bik

Bikovima su najdraži domaći dezerti sa bogatim sosevima. Veliki su ljubitelji mlečnih proizvoda, naročito sira. Čizkejk sa karamel sosom bio bi prava poslasica za osobe rođene u znaku Bika.

Blizanci

Ličnost Blizanaca prilagođena je ne tako slatkim poslasticama. Idealni dezert za njih bio bi voćni kolač sa šlagom.

Pre dijete se posavetujte sa horoskopom, OVDE pročitajte više o tome.

Rak

Čokolada je namirnica u kojoj Rakovi uživaju. Obožavaju bogate, kremaste i veoma slatke poslastice.

Lav

Lavovi su ljubitelji laganih slatkiša, koji neće dovesti do povećanja telesne težine. Na oko ih privlači hrana žute boje, pa bi idealno slatko posluženje za njih bila pita sa svežim limunovima.

Devica

Devica je oprezna osoba, koja misli na svoju težinu. Njihove omiljene poslastice su zdravi, kremasti šejkovi, naročito oni od organskih sastojaka.

Vaga

Priroda Vage je takva da su joj najdraži roze, penasti dezerti, uglavnom od jagoda. U njihovim dezertima dobrodošli su i šlag, belanca, šećer i jogurt.

Škorpija

Škorpije su veliki ljubitelji slatkiša. Voćni ili čokoladni - njima je svejedno, sve dok je slatko, kremasto i ukusno.

Kakvi su horoskopski znakovi sa alkoholom saznajte OVDE.

Strelac

Dezerti od egzotičnog voća omiljeni su izbor Strelčeva. Previše jaki i slatki dezerti nisu na njihovom meniju.

Jarac

Ovo je znak koji voli domaću hranu, sa malo organskog u njoj. Uživaju u integralnim žitaricama i orašastom voću, naročito bademima.

Koja 4 horoskopska znaka prave najbolje žurke saznajte OVDE.

Vodolija

Ovaj znak voli stvari koje su neobične, lagane i futurističkog izgleda. Različite boje kremova i preliva na hrskavim korama odmah će privući oko Vodolije.

Ribe

Osobe rođene u znaku ribe su veliki obožavaoci luksuznih, ali zdravih poslastica. Na primer, kombinacija pudinga i borovnice odličan su dezert za Ribe, uz nezaobilazni biljni čaj nakon obroka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs