NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA: Lav niže uspehe, Vagu čeka sudbinski susret, a jednom znaku stiže veliki novac

Blizanci imaju ispunjen ljubavni život, dok Jarac treba da poradi na odnosu sa partnerom

Zanimljivosti
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA: Lav niže uspehe, Vagu čeka sudbinski susret, a jednom znaku stiže veliki novac
Nedeljni horoskop od 6 do 12 novembra, Foto: Shutterstock

OVAN

Ljubav: Tenzija koja trenutno vlada u vašoj vezi može dovesti do brojnih nesporazuma. Pričajte o svojim osećanjima i željama iskreno i otvoreno.

Posao: Nedelja pred vama biće veoma radna i puna novih izazova. Imate inspiraciju i spremni ste da prihvatite zahtevne projekte. Budite pažljivi sa ulaganjima i naglim odlukama, kažu astrolozi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

BIK

Ljubav: Partner će vam poveriti svoje najdublje tajne i brige. Budite tu za njega, podržite ga i razumite.

Posao: Biće vam ponuđen novi projekat koji će vam pomoći da zablistate na poslu. Ne propustite ovu važnu šansu. Čuvajte novac za dane koji dolaze.

Zdravlje: Šetnja bi vam prijala.

BLIZANCI

Ljubav: Emnotivni život vam je ispunjen romantikom i prijatnim iznenađenjima. Ako ste slobodni, budite otvoreniji za nova poznanstva.

Posao: Predstoji vam konflikt sa kolegom ili nadređenim. Trudite se da ostanete mirni i profesionalni u svakoj situaciji. Nije loše da malo prištedite novac.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RAK

Ljubav: Osećate se nesigurno u vezi. Razgovarajte sa partnerom i otkrijte mu sve svoje sumnje.

Posao: Savršen je trenutak za kreativnost i razvoj novih ideja. Istaći ćete se u odnosu na ostale kolege, a moguća je i povišica. Ponuda za profitabilno ulaganje takođe je veoma izvesna.

Zdravlje: Više vežbajte, prijaće vam i napuniće vas energijom.

Žena, Devojka, Portret
foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Posvetite više pažnje i ljubavi partneru. Slobodnim Lavovima sledi se novo, veoma zanimljivo poznanstvo sredinom nedelje.

Posao: Vaše liderske osobine posebno će biti primećene u nedelji koja dolazi. Bićete traženi za nove projkete, a ako preuzmete inicijativu na poslu, uspeh vam je zagarantovan. Smeši vam se povišica.

Zdravlje: Budite odgovorniji prema sebi, više spavajte i hranite se zdravije.

DEVICA

Ljubav: Uživate u porodičnoj harmoniji i razumevanju voljenih osoba. Usamljene Device suočiće se sa posledicama događaja iz prošlosti.

Posao: Vodite računa da vas mali zadaci ne ometaju u postizanju glavnog cilja. Fokusirajte se na svoje prioritete. Pazite kako trošite novac.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Ljubav: Veza vam je puna harmonije i međusobnog razumevanja. Slobodne Vage srešće veoma zanimljivu osobu na jednom društvenom događaju.

Posao: Ova nedelje proći će u znaku timskog rada. Vaš trud če biti posebno cenjen u kolektivu. Mogući su nepredviđeni troškovi krajem sedmice.

Zdravlje: Čuvajte se povreda kostiju.

ŠKORPIJA

Ljubav: Strast i duboke emocije obeležiće ovu sedmicu pred nama. Ne dozvolite da vam ljubomora ili nesporazumi naruše vezu.

Posao: Bićete puni energije i lako ćete se izboriti sa svim izazovima na poslu. Vaše ideje biće prihvaćene, a čeka vas i novčana stimulacija za vaš predani rad.

Zdravlje: Vreme je za redovne kontrole.

Žena, Devojka, pregled, Doktor
foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Imate samopouzdanja i time privlačite pažnju potencijalnih partnera. Smeši vam se veza koja će brzo postati duboka i značajna.

Posao: Ove nedelje imate priliku da zablistate na poslu. Izvesne su prilike za napredovanje. Očekuje vas iznenadni priliv novca, ali potrudite se da ga pametno potrošite.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

JARAC

Ljubav: Vreme je da poradite na jačanju porodičnih odnosa. Slobodni Jarčevi treba da budu iskreniji i otvoreniji u odnosu sa ljudima.

Posao: Trebaće vam više vremena da završite sve poslovne obaveze. Nemojte žuriti, inače ćete praviti velike greške. Nedelja je generalno stabilna, samo se pričuvajte impulsivnog trošenja.

Zdravlje: Umorni ste.

VODOLIJA

Ljubav: Ova sedmica rezervisana je za nova poznanstva i romantične sastanke. Zauzete Vodolije treba da posvete više pažnje partneru.

Posao: Vaše inovativne ideje biće u centru pažnje nadređenih. Finansije su vam stabilne, sa izuzetkom manjih iznenadnih troškova.

Zdravlje: Podložni ste stresu.

RIBE

Ljubav: Vreme je da dobro razmislite o svojoj vezi. Iskreno pičajte o svojim osećanjima i željama kako biste izbegli nesporazume.

Posao: Zatrpani ste obavezama, ali vaše sjajne radne sposobnosti pomoći će vam da prevaziđete sve teškoće. Odličan je period za veće kupovine ili investicije.

Zdravlje: Muči vas glavobolja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs