ŽELE SVE, A NE DAJU NIŠTA, SA NJIMA BRAK POSTAJE PAKAO: Ova 4 horoskopska znaka su najgori muževi

Ako planirate brak sa Strelcem, morate naučitikako da mu date dovoljno slobode, da ga odnos sa vama ne bi gušio i na kraju oterao od vas

Zanimljivosti
Autor:
ŽELE SVE, A NE DAJU NIŠTA, SA NJIMA BRAK POSTAJE PAKAO: Ova 4 horoskopska znaka su najgori muževi
Najgori muževi prema horoskopu, Foto: Shutterstock

Precizna astrološka tumačenja mogu nam reći mnogo toga o budućnosti, ali i o osobinama i sklonostima ljudi kroz njihove datume rođenja, odnosno kroz zodijačke znakove kojima pripadaju.

Tako su se među znakovima izdvojila četiri horoskopska znaka kojima pripadaju muškarci koji su zbog svojih osobina najlošiji izbor za brak.

Strelac

Strelac želi da bude nezavistan i slobodan, pa mu je veoma teško da se smiri pored jedne osobe. Zato ih je veoma teško razumeti kada su u pitanju emotivni odnosi, piše Lepota i zdravlje. Zbog poptuno suprotnih stavova o vezivanju i posvećenosti, Strelac se najteže slaže sa Rakom, koji sa svojom orijentisanosti prema porodici predstavlja suštu suprotnost Strelcu.

Vaga

Iako su veoma romantični, pažljivi i učiniće sve da se partnerka oseća divno, Vage kao muževi mogu biti i veoma sebični i skloni da mnogo traže, a veoma malo daju. Iako su zaljubljive prirode, tteba im mnogo ličnog prostora, pa često emotivna veza i obaveze koje porodični život nosi zna da ih "guši".

Muškarac, Brada
foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Devica

Device su obično toliko vredne i poslovno orijentisane da im je porodica na prvom mestu tek nakon što postignu željeni status u karijeri. Ne prave kompromise i pristaju samo na partnera koji ispunjava njihova očekivanja i ako se to promeni, odlaze bez griže saveti i lako nastavljaju dalje.

Lav

Lav je veoma društvena osoba kojoj treba puno pažnje, zabave i motivacije. Da bi se jedan Lav zainteresovao za vas, morate da budete zanimljivi i zabavni kao i oni sami i spremni da u svakodnevni život stalno unosite neke novine. Inače će Lav pokušati da što pre pobegne od rutine u koju je upao.

Vodolija

Vizija koju Vodolije imaju o ljubavi i braku ne može se uklopiti ni u jedan šablon. Oni su jedinstvene osobe sa jedinstvenim načinom razmišljanja o svemu, pa tako i o ljubavi. Najčešće su prezauzeti nekim kreativnim radovima da im ostaje jako malo vremena za emotivne veze i ne boje se usamljenosti. Štaviše, Vodolije uživaju u samoći i zato ih je teško zadržati u braku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs