ZNALA JE DA ĆE JOJ 3 SINA TRAGIČNO SKONČATI ALI NIJE MOGLA DA SPREČI NJIHOVU SMRT: Vidovita Zorka živela je u agoniji

Vodovita Zorka mnogima je predviđala subinu, a uspela je da predvidi i svoju. Međutim, tragedjiju nije mogla da spreči.

Zanimljivosti
16:44h Autor:
ZNALA JE DA ĆE JOJ 3 SINA TRAGIČNO SKONČATI ALI NIJE MOGLA DA SPREČI NJIHOVU SMRT: Vidovita Zorka živela je u agoniji
Ko je Vidovita Zorka, Foto: Printscreen Youtube

Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, bavila se proricanjem sudbine, uklanjanjem crne magije i rešavanjem ljubavnih problema. Imala je i zakupljen termin na televiziji. Ona je čak zbog ovih radnji bila uhapšena.

Inače, Vidovita Zorka je uzimala po 50 maraka samo za dolazak na jednu njenu seansu, na kojoj bi ona zainteresovanom videla sudbinu i, u zavisnosti od "problema", za njegovo otklanjanje uzimala od 200 do nekoliko hiljada maraka. Agenciju, koja je bila u njenoj kući u Baštovanskoj ulici, vodio je njen suprug, a imala je i higijeničarku koja je ujedno i zakazivala termine mušterijama.

Komšije iz Novog Miloševa otkrile su jednom prilikom da je "proročica" doživela jezivu sudbinu, jer joj je najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. Pre pet godina umro je i najmlađi Nebojša (41).

Ona je u jednoj televizijskoj emisiji prošle godine tvrdila da je predvidela porodičnu tragediju i smrt svojih sinova:

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u kanjon Morače. Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim - ispričala je tada ona.

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - ispričala je Zorka jednom kroz suze životnu priču .

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs