TEST PODSVESTI KOJI ĆE VAM POKAZATI KAKO VAS DRUGI VIDE: Proverite da li ste LOJALNI I OPUŠTENI ili STRANAC u društvu

Da li su vam se rezultati testa koji otkriva kako vas drugi vide poklopili sa vašim mišljenjem?

Zanimljivosti
13:48h Autor:
TEST PODSVESTI KOJI ĆE VAM POKAZATI KAKO VAS DRUGI VIDE: Proverite da li ste LOJALNI I OPUŠTENI ili STRANAC u društvu
Test koji otkriva kako vas drugi vide, Foto: Printscreen/robgonsalves

Optičke oluzije nam uvek otkrio neki novi delić naše ličnosti za koje nismo uopšte mislili da ga imamo. Osim što se dobro zabavimo, neretko donesemo i neke nove zaključke o sebi. A pred vama je jedna koja će vam pokazati da li se lojalna i opuštena osoba ili, pak, potpuni stranac u društvu.

Naime, prikazuje ženu koja se opušta u jezeru, okružena šumom i nebom, ali neki su primetili da nebo izgleda kao Zemlja, piše "The Sun".

Društvo, kompjuter
foto: Profimedia

Fotografiju je podelila jedna tiktokerka i uz nju je napisala:

,,Ako ste prvo videli Zemlju, onda ste tiha osoba u očima drugih. Kreativni ste kada ste u vašoj zoni komfora, volite da nasmejete druge ljude. Ipak, često se osećate kao autsajder jer ste isključeni iz društva. Ne verujete ljudima, ali kada neko zadobije vaše poverenje onda to postaje veoma blizak odnos.

Ukoliko ste pak jedna od osoba koja je odmah primetila ženu u jezeru, vi ste opuštena i lojalna osoba.Ne volite kada se ljudi ljute zbog najsitnijih stvari. Imate visoke standarde oko sebe i često se osećate neispunjeno materijalnim stvarima. Kao vrlo lojalna osoba branili biste svojim životom one koje volite."

Šta ste vi prvo pirmetili?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs