ŠEF OZLOGLAŠENE MAFIJE UBIJAO JE SVE ŠTO MU STANE NA PUT: Njegov stan pršti od luksuza, a jedna stvar se posebno ISTAKLA

Nakon što je uhapšen šef najozloglašenije mafije - Koza nostre, policija je pretresla njegov stan i pronašla zanimljive stvari.

Zanimljivosti
19:53h Autor:
ŠEF OZLOGLAŠENE MAFIJE UBIJAO JE SVE ŠTO MU STANE NA PUT: Njegov stan pršti od luksuza, a jedna stvar se posebno ISTAKLA
Šta je pronađeno u stanu uhapšenog šefa Koza nostre, Foto: Carabinieri / Zuma Press / Profimedia

Hapšenje Matea Mesina Denara, šefa najozloglašenije mafije na svetu, podiglo je veliku prašinu u javnosti. Veliki šef Koza nostre pao je nakon 30 godina bekstva, a ubijao je sve što mu stane na put - žene, decu i trudnice.

Policija je detaljno pretresla i njegov stan koji se nalazi nedaleko od Kastelvetrana, a u kojem su pronašli stvari koje pršte od luksuza. Policija je u njoj, osim luksuznih predmeta pronašli vijagru i kondome.

Njegov stan vodio se na lažno ime koje je Mateo koristio, a policija veruje da je hladnokrvni ubica vodio sasvim normalan i uobičajen stil života, dok niko od komšija nije ni pomislio da je među njima šef najopasnije mafijaške organizacije.

U stanu nisu pronađena dokumenta, niti velika količina novca, te se veruje da je ostatak Mateovog bogatstva sakriven na drugom mestu. Pronađene stvari u njegovom stanu ukazuju na to da se Mateo nije odrekao bludnih radnji, uprkos tome što je zagazio u 7. deceniju.

Podsetićemo, on se sumnjiči za bombaške napade, bezbroj teških ubistava, kao i za korupciju, drogu i pljačke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs