MRAČNE TAJNE

EMA JE NAKON 5 MESECI NAPUSTILA POSAO STJUARDESE: Sada je otkrila mračne tajne i AFERE između POSADE i PUTNIKA

Stjuardesa Ema Tejlor otkrila je mračne tajne i afere koje se dešavaju između posade posade i putnika.

Zanimljivosti
18:44h Autor:
EMA JE NAKON 5 MESECI NAPUSTILA POSAO STJUARDESE: Sada je otkrila mračne tajne i AFERE između POSADE i PUTNIKA
Stjuardesa otkrila mračne tajne i afere posade, Foto: Thinkstock

Mnoge devojke maštaju o tome da budu stjuardese, budući da je posao veoma dinamičan. Ema Tejlor, posao stjuardese obavljala je pet meseci, a za to vreme doživela je neverovatno iskustvo.

Naime, Ema je svedošila raznim ljubavnim romansama koje su se dešavale u avionu, dok se te iste romanse okončaju čim avion sleti.

"Nisam previše sigurna u vezi sa romansom između posade i putnika, ali definitivno sam naišla na mnogo veza među članovima posade. Postoji mnogo njih koji su zapravo zajedno, pa čak i u braku dok rade zajedno, dok ima i onih kratkotrajnih iromansi između pilota i kabinskog osoblja koje traju samo dok je letelica na nebu", otkrila je Ema.

Ona se ipak razlikuje od ostalih, te ističe da nikada ne bi mogla da ima romansu sa nekim od putnika, a to se takođe odnosi i na kolege. Uprkos tome što su mnogi uporno pokušavali da je osvoje, ona nije pristala. Purnici su toliko daleko išli, da su čak uspeli i da nađu njen nalog na Instagramu i tamo joj šalju poruke.

"Znam da ponekad putnici pronađu naše društvene mreže pošalju nam poruku! Jednom mi se to dogodilo kada me je momak pronašao na Fejsbuku i pitao me za sastanak. Imam dečka pa je logično da nisam bila zainteresovana, ali to se često dešava", rekla je Ema, piše Dejli Star.

@emmamtaylorr Replying to @Baby k the damage was already done, it is too late, he wouldn’t even be trying if i hadn’t reached out for many many years as a kid xx #fyp #foryoupage #dad #father #dadsoftiktok #messages #texts ♬ original sound - emma taylor

Poznato je da se avanture između stjuardesa i kabinskog osoblja često dešavaju, a iskustvo stjuardese Luidinde Staford koja tvrdi da je situacija prilično uobičajena kada piloti i posada imaju slobodno vreme u hotelima između letova, ide u prilog tome.

"Čujete priče o kabinskom osoblju koje kucka na vrata pilotima, zbog čega je sledećeg dana veoma nezgodno", jedan je od njenih komentara koji insinuiraju o vrelim noćima koje kolege sa leta zajedno provode, a već sutradan su osuđeni jedni na druge hiljadama kilomeatara iznad tla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs