jezivo

OTIŠLA JE DA URADI USNE PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ipak, uprkos velikoj OPASNOSTI, ne odriče se estetskih intervencija

Devojka je otišla da uradi usne pa završila u bolnici zbog alergije koju je dobila nakon nanošenja anestetika. Svoje iskustvo podelila je na TikToku.

Zanimljivosti
22:18h Autor:
OTIŠLA JE DA URADI USNE PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ipak, uprkos velikoj OPASNOSTI, ne odriče se estetskih intervencija
Otišla da uradi usne pa završila u bolnici zbog alergije, Foto: Printscreen TikTok/ basiaquery

Da estetske operacije nisu toliko bezazlene govre sve češća iskustva mladih devojaka koje se podvrgavaju plastičnim intervencijama kako bi postigkle savršen izgled.

Ovog puta, mlada TikTokerka iz Las Vegasa, Basia požalila se svojim pratiocima i ispričala da je pretrpela veoma neprijatno iskustvo nakon što je posle estetske korekcije usana završila u bolnici.

Naime, ona je u jednom kozmetičkom salonu radila usne, čiji je proces zahtevao primenu lidokaina (anestezija). Međutim, ispostavilo se da je alergična. Njene usne su poprimile neverovatan oblik, i munjevitom brzinoim otekle.

@basiaquery She learned her lesson! Pls help meh #fyp #lips ♬ original sound - Basia Query

Ispostavilo se da Basie nije imala pojma da je alergična na taj lokalni anestetik. Međutim, nakon nekoliko dana se oporavila, ali je naglasila da neće odustati od korekcija usana.

Inače, popularne Hijaluron olovke kojima se popunjavaju usne nisu na dobrom glasu, dok Američka agencija za hranu i lekove (FDA na svojim stranicama upozorava ljude da ih ne koriste jer mogu izazvati ozbiljne povrede.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs