feng šui pravila

SUTRA NAS OČEKUJE JESENJA RAVNODNEVNICA: Ove 3 stvari morate uraditi u kući, da biste stvorili mesto za NOVU ENERGIJU

Feng šui otkriva šta treba da očistite i bacite iz kuće za vreme jesenje ravnodnevnice!

Zanimljivosti
05:19h Autor:
SUTRA NAS OČEKUJE JESENJA RAVNODNEVNICA: Ove 3 stvari morate uraditi u kući, da biste stvorili mesto za NOVU ENERGIJU
Feng šui pravila za jesenju ravnodnevnicu, Foto: Profimedia

Jesenja ravnodnevnica nas očekuje sutra, tog dana je energija pojačana, pa bi je trebalo iskoristiti za razvoj, pozitivne promene, transformaciju. Naime, prema feng šuiju, potrebno je da napravite reorganizaciju u domu koja će vam doneti pozitivnu energiju.

Ormar, Odeća, Garderoba, Garderober
foto: Shutterstock

1. Raspremite i očistite ormar

Ponovo je vreme da odložite letnju odeću i zamenite je u ormanu za toplu, jesenju. Dok pregledavate svoju odeću, odvojite malo vremena da očistite svoj ormar. Ako vam je orman pun, energično govorite univerzumu da nemate mesta za ništa novo. Napravite prostor za neke neverovatne mogućnosti!

Krevet, Posteljina, Spavaća soba
foto: Shutterstock

2. Menjanje posteljinje

Kako vreme postaje hladnije, prilagodite posteljinu u skladu sa tim. Jesen i zima podrazumevaju da uzmete jorgane i toplu ćebad. Priuštite sebi tkaninu od organskih materijala. Takođe razmislite o bojama vaše posteljine. Toplije zemljane boje poput bordo, braon i narandžaste, sjajne su za hladnije mesece.

Frižider, Hrana u frižideru, Hrana
foto: Shutterstock

3. Detaljno čišćenje frižidera

Zajedno sa odećom koju nosite i krevetom u kome spavate, promena godišnjeg doba takođe doprinosi promeni u hrani koju jedete. Ovo je vreme za prelazak na topliju, kuvanu hranu i manje sirove, hladne hrane. Gledajte na ovo kao na priliku za dubinsko čišćenje i uklanjanje nereda.

Ispraznite frižider i uklonite sve što je isteklo, staro i/ili pokvareno. Ako je moguće, kompostirajte organski materijal. Za čišćenje frižidera možete koristiti prirodna sredstva kao što su soda bikarbona, mešavina sirćeta, vode i eteričnog ulja eukaliptusa.

(Stil / Sensa)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs