saznajte više

ASTROLOZI PROUČILI NATALNU KARTU KRALJA ČARLSA III: On je manipulator, mnogo opasniji čovek nego što deluje

Kakav je horoskop nekadašnjeg princa, a sada kralja Velike Britanije Čarlsa Trećeg?

Zanimljivosti
11:14h Autor:
ASTROLOZI PROUČILI NATALNU KARTU KRALJA ČARLSA III: On je manipulator, mnogo opasniji čovek nego što deluje
Foto: Reuters / Afolabi Sotunde

Kraljica koja je bila punih sedamdeset godina na tronu britanske monarhije i tako postala najdugovečniji monarh u istoriji ove kraljevine,.

Elizabeta II, preminula je u 97. godini 8. sepetmbra 2022. godine. Njen sin, nekadašnji princ od Velsa, postao je kralj Čarls III.

Pitanje koje svi postavljaju ovih dana jeste da li će Čarls, kome nacija ni posle 25 godina nije zaboravila "izdaju" najvoljenije članice britanske monarhije, njegove bivše supruge princeze Dajane, biti dostojna zamena svojoj majci.

Kralj Čarls III
foto: Profimedia

Astrolozi su onda brže-bolje, napravili natalnu kartu novog kralja i otkrili kako će izgledati njegova vladavina.

Čarls III je rođen u znaku Škorpije, što je jedan od najboljih znakova za vladara, pokazala je istorija. Škorpije su izdržljive, ne plaše da se suoče sa problemima, a što se sa težim zadacima susreću, to su upornije u nastojanju da pronađu rešenje. Ovo je najenergičniji znak, ali su poznati i po tome da teško usvajaju tuđe sugestije.

Novog kralja ćete teško nagovoriti da ide protiv svojih stavova, kažu astrolozi. On sluša svakoga, ali ipak radi po svom. Ko ga jednom prevari ili izda neće dobiti drugu šansu. Zato se od novog monarha može očekivati veoma čvrst i stabilan politički kurs.

Princ Čarls
foto: Profimedia

Još jedna osobina koja je svojstvena svim Škorpijama i čini kralja Velike Britanije moćnom figurom u svetskoj političkoj areni jeste sposobnost manipulacije. Škorpija je u stanju da preokrene mišljenje gomile u pravcu koji njoj ide na ruku. Niko neće primetiti "prevaru", svi će ga poslušno slediti.

Mars u Strelcu je tačka u horoskopu koja karakteriše Čarlsa III kao političara i javnu ličnost. Ovakav položaj planete čini ga ambicioznim i veoma aktivnim, daje optimizam i entuzijazam. Vladar sa Marsom u Strelcu je znak da je idealista i da brzo zadobija poštovanje protivnika, što je odlično za političku karijeru.

Kamila Parker, Princ Čarls
foto: Profimedia

Međutim, optimizam Marsa u Strelcu može da ga natera da obeća više nego što može da ispuni. Osim toga, znak je i nestabilnosti u radu. Kralj često može da promeni svoja delovanja i prioritete, ili da naglo pređe iz stanja ekstremne aktivnosti u potpunu apatiju.

Još jedna slaba tačka ove pozicije planete u horoskopu je sklonost ka neprikladnim, grubim i kontradiktornim izjavama - primer je izjava da Megan nije dobrodošla da poseti kraljicu Elizabetu na samrti. Mars u Strelcu nastoji da privuče pažnju, a ako nema razloga za to, onda osoba koja ima ovaj aspekt može da deluje kao neko ko bez razloga teži skandalima i ne ponaša se mudro, što svakako nisu osobine koje bi jedan kralj trebalo da ima.

Pogledajte još fotografija kralja Čarlsa III u našoj galeriji ispod:

1 / 22 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs