stil života

ODREKLA SE POSLA MEDICINSKE SESTRE DA BI RADILA NA SAJTU ZA ODRASLE: Sada ima milione a sve zahvaljujući jednoj stvari

Bivša medicinska sestra koja je dala otkaz da bi postala zvezda OnliFensa, ona se ne kaje što je krenula tim putem.

Zanimljivosti
20:12h Autor:
ODREKLA SE POSLA MEDICINSKE SESTRE DA BI RADILA NA SAJTU ZA ODRASLE: Sada ima milione a sve zahvaljujući jednoj stvari
Bivša medicinska sestra pokrenula sopstveni sajt za odrasle, Foto: Printscreen/Instagram/theallierae

Ali Rej zarađuje ogromnih 250.000 dolara mesečno, tako što deli video snimke iz svog seksualnog života sa svojim mužem.

Međutim, uprkos takvom načinu života, plavokosa lepotica tvrdi su oni samo jedan "normalan par".

Kako saznajemo, Ali je dospela na naslovne strane prošle godine kada je napustila posao medicinske sestre, nakon što su njene kolege otkrile čime se bavi i to prijavili nadležnima.

Mama koja ima tri sina od 18, 17 i 12 godina, dobila je ultimatum, samim tim se odlučila da napusti svoj stari posao i posveti se OnliFensu. Pošto zarađuje dosta novca, srećna je što je suprug podržava u svemu i koji je uključen u igrarijama u krevetu.

"Iako je samnom u video sadržajima, on ne želi da bude u centru pažnje. mrzi kamere i ne pokazuje svoje lice, samo svoje delove", izjavila je Ali

Na ovaj posao se nije odlučila samo zbog para, već i zbog toga što može više vremena da provodi sa svojom porodicom.

Međutim, ni to nije bilo dugog veka. Alie je saznala da će joj na OnliFens-u račun biti blokiran te da će izgubiti stotine hiljada dolara mesečno pa je zato smislila novi plan.

"Zarađivati toliki novac, a onda mi iznenada reći da ću biti blokirana za 30 dana, bilo je zastrašujuće", rekla je. Iz OnliFensa su joj objasnili da su dobili upozorenje da je njen profil jedan od problematičnih jer je prijavljen i povezan sa "trgovinom seksa". Šokirana Ali je odmah došla na ideju otvoriti vlastiti OnliFens.

Međutim, zabrana nikada nije stupila na snagu i poništena je zbog reakcije kreatora sadržaja na OnliFensu. kao reakciju, ali je odlučila usmeriti milion dolara sopstvenog novca u osnivanje vlastite pretplatničke web stranice WetSpace. "Želela sam stvoriti sopstvenu platformu na kojoj seksualni radnici mogu dugoročno razvijati svoje poslove", objasnila je.

Web stranica će navodno koristiti kriptovalute, poput Bitkoina, kako bi klijentima omogućila anonimno plaćanje seksi modela. Ali je sve to objasnila na svojoj Instagram stranici na kojoj ima 130.000 pratilaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs