žene besne

NAKON ŠTO JE POČELA DA IM PREOTIMA MUŽEVE, ŽENE OČAJNE: Osvetila im se zbog loših komentara - "rasturačice brakova"

Tik Tok zvezda Roksi Sajliz rešila je da se osveti svim ženama koje su je negativno komentarisale. Počela je da osvaja njihove muževe.

Zanimljivosti
Autor:
NAKON ŠTO JE POČELA DA IM PREOTIMA MUŽEVE, ŽENE OČAJNE: Osvetila im se zbog loših komentara - "rasturačice brakova"
TikTok zvezda Roksi Stajliz krenula je u pohod nazauzete muškarce, Foto: Printscreen TikTok/roxystylezz26

Roksi Stajliz svojim objavama privlači veliku pažnju na Tik Toku. Pored Tik Toka, Roksi je poznata i na Onlifens platformi, na kojoj dodaje provokativan sadržaj.

Ona je nedavno počela i da snima filmove za odrasle, dok je svojom porukom ženama koje je negativno komentarišu šokirala javnost.

Naime, Roksi je svim ženama koje joj ostavljaju negativne komentare poručila da će osvojiti njihove partnere, te da će to biti njena osveta.

@roxystylezz26

Roxy, roxy, roxy, roxyyyyyyyyyy

♬ Jolene - Dolly Parton

Ona j odlučila testirati vernost tih partnera tako što ima je slala zahteve na društvenim mrežama, čekajući da li će joj nešto poslati.

"Za sve žene koje misle da je dobra ideja ostavljati užasne komentare ispod mojih videa, ovo je za vas, naći ću vaše momke i muževe još danas", poručila je Roksi na Tik Toku.

@roxystylezz26

This one is going to get juicy

♬ original sound - Roxy Stylez

"Jedan od videa koji sam napravila i u kojem pitam "jeste li danas svog muža nazvali zgodnim ili ste svoju ženu nazvali zgodnom?" je eksplodirao i svi me mrze, ali želim da razmislite o ovome. Ako ja mogu reći vašem muškarcu da je zgodan i samo to bi stvorilo mogućnost da vam ga uzmem, on nije pravi za vas.", bila je jasna Roksi.

@roxystylezz26

Wait for my threat at the end ? im already hunting ladies.

♬ original sound - Roxy Stylez

Ubrzo su se javile besne žene, koje su komentarisale da je njen postupak jadan, nazivajući je rasturačicom brakova.

"Vaš partner bi me trebao ignorisati, trebao bi biti grub prema meni, trebao bi reći 'Ne, ja imam ženu', a ne 'Oprostite, imam ženu', trebao bi biti izravan, a ako to nije slučaj, onda žene smatram da će on biti moj", zaključila je ona.

@roxystylezz26

A draft that should have stayed a draft

♬ Can I - BIG CHON❤️

Nakon njenog pohoda na zauzete muškarce, ishod je bio da su joj se svi zauzeti muškarci javili. Očajne žene branile su svoje muževe, tvrdeći da je za sve kriva Roksi, koja ih je zavela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs