široko

JEDAN AUTO BAKE PRASETA KOŠTA KAO NAJLUKSUZNIJI STAN U BEOGRADU: To nije sve - poseduje čitav vozni park

Jutjuber Baka Prase često je u centru pažnje kako zbog svog kontroverznog ponašanja tako i zbog liuksuznog načina života. Mnogi su iznenađeni cenom njegovih automobila.

Zanimljivosti
19:55h Autor:
JEDAN AUTO BAKE PRASETA KOŠTA KAO NAJLUKSUZNIJI STAN U BEOGRADU: To nije sve - poseduje čitav vozni park
Baka Prase, Foto: Printscreen Youtube / BakaPrase

Kontrobverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ponovo je usijao društvene mreže nakon sukoba sa vlasnikom medijske kuće Pink, Željkom Mitrovićem.

Baka Prase je prema njegovim rečima, u trenutku pijanstva javno prozvao Mitrovića, navodeći da mu duguje određenu sumu novca, nakon čega je nastao opšti haos.

Jutjuberu ovo nije prvi skandal, dok je nedavno bio na meti optužbi da je umešan u smrt gejmerke Kristine Kike Đukić. Ilić se suočio sa velikom osudom javnosti, te se jedno vreme povukao iz javnog života.

On iza sebe ima mnoštvo skandala i afera, a oduzimanje skupocenih automobila od strane policije takođe je napravilo pravu pometnju. Dok su jedni spekiulisali o razlozima oduzimanja automobila, drugi su se pitali kako je uspeo da sa tako malo godina svoju garažu obogati skupocenim kolima.

Naime, Ilić je posedovao "Porše kajen" čija je vrednost oko 65.000 evra, "Lambordžini urus" za koji je potrebno izdvojiti čak oko 200.000 evra, "Ferari", koji je navodno plaćen 240.000.

Nakon oduzimanja auttomobila, Baka se tim povodom oglasio na svom jutjub kanalu.

"Moja vozila su uzeta preko lizinga koji otplaćujem u Nemačkoj, a vode se kao rent a car da bih mogao da vozim. U trenutku kada su me zaustavili, nisam imao ugovor kod sebe, to je bio razlog da mi oduzmu automobil, ali i ne da ga zadrže. Mogao sam da dođem sa advokatom i sve da rešim mirnim putem, ali ni nije poznat razlog zašto takav scenario nije mogao da se realizuje", rekao je Baka.

"Za takav prekršaj je trebalo da dobijem kaznu, a ne da mi oduzmu automobil. Očigledno je da nekome smeta što sam mlad i što dosta zarađujem. Nisam ni za šta kriv, bezveze trošite resurse na mene", poručio je Baka Prase nakon oduzimanja drugog automobila.

Inače, Baka Prase je toliko popularan i obožavan kod mlađe publike, te su deca na svoje društvene mreže dodavala fotografije na kojima poziraju pored njegovih automobila.

Ovakav dečiji postupak izazvao je mnoštvo komentara, te se narod pitao čime je jutjuber uspeo da izazove toliko obožavanje kod dece da se oni umesto pored kulturnih znamenitosti slikaju pored jutjuberovih automobila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs