Porodica

IZGUBIO NAJVAŽNIJU OSOBU U ŽIVOTU, SADA GA SVI SA NJIM POREDE: Evo gde je danas sin australijskog kralja životinja

Stiv Irvin, poznati ljubitelj i poznavalac životinjskog sveta iza sebe je ostavio divnu i veliku porodicu. Skoro svaki od članova familije je postao poznat u tome čime se bavi, ali možda se Robert najviše istakao, jer je nasledio očev šarm i poznavanje materije. Međutim, internet kao da ne dozvoljava Robertu da krene dalje i stalno ga podsećaju na pokojnog oca.

Zanimljivosti
Autor:
IZGUBIO NAJVAŽNIJU OSOBU U ŽIVOTU, SADA GA SVI SA NJIM POREDE: Evo gde je danas sin australijskog kralja životinja
Robert Irvin U senci svoga oca Stiva Irvina, Foto: Prinscreen Instagram / robertirwinphotography

Titulu australijskog kralja životinja Robert je preuzeo od svog pokojnog oca, a na TikToku svakodnevno kači snimke sa omiljenim životinjama. Ako imate loš dan, odlazak na njegov profil ima gotovo terapeutsku funkciju, s obzirom da bi videli sa koliko ljubavi i strasti Robert priča o životinjama i svom poslu.

Međutim, kad bi otišli u komentare njegovih klipova, videli bi samo priču o njegovom ocu, o tome kako nedostaje ostatku sveta, što je jedna tiktokerka savršeno primetila i napravila sjajan klip koji je vrlo brzo postao viralan.

Ona je napravila video u kom kaže da na svaki video u kom on napravi nešto sa životinjama, u komentarima neko piše tvoj tata je umro i nedostaje mi. Iako deluje da ova devojka možda preteruje zbog humora, ali ljudi su zaista nakon ovoga skupljali komentare, i sve je skroz istinito i nije preterivanje.

Tvoj tata se smeje iz Raja; Tvoj tata mi jako nedostaje; ti zračiš energijom svog oca, kad zatvorim oči čujem njega; ti si mala verzija svog oca; samo su neki od komentara na bilo koji Robertov klip.

Smrt Stiva Irvina je svakako bio veliki šok za ceo svet. Obožavani zoolog je pravio sjajne emisije o životinjama koje smo svi voleli. Ali da li ovakvi komentari zaista pomažu bilo kome? Da li pomažu uopšte njegovom sinu koji će bilo šta da uradi, biti u senci oca, ali i velike tragedije u kojoj je on izgubio život.

Naravno, kako to obično biva, viralnošću klipa koji je napravila @sa99maggie, nastavio se novi talas ovih drugih što prozivaju ove prve koji stavljaju patetične komentare Robertu, i tako će izgleda sve da se vrti u krug, do neke nove teme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs