Dolijala

Ema (31) nastavila EL ČAPOV PRLJAVI POSAO, PA UHAPŠENA: Da li je ONA NAJOPASNIJA ŽENA NARKO DILERA? (FOTO)

Ema Koronel Aispuro, koja je dve godine bila pod istragom, uhapšena je zbog pomaganja pri begu iz zatvora njenom suprugu, najpoznatijem meksičkom kralju droge

Zanimljivosti
Autor:
Ema (31) nastavila EL ČAPOV PRLJAVI POSAO, PA UHAPŠENA: Da li je ONA NAJOPASNIJA ŽENA NARKO DILERA? (FOTO)
Foto: Profimedia

Ema Koronel Aispuro (31), supruga najozlogašenijeg trgovca drogom u Meksiku, najpoznatijem pod nadimkom El Čapo, uhapšena je u ponedeljak zbog optužnicom da je pomogla suprugu da održi svoje kriminalno carstvo i da je planirala da ga izvuče iz zatvora nakon što je uhapšen 2014. godine.

Ema je bivša kraljica lepote, za El Čapa se udaje sa samo 18 godina, nakon čega mu rađa dve kćerke. U jednom od retkih intervjua, Ema priča bajkovitu priču o njihovom upoznavanju, ali istina je bila daleko od toga....

Naime, kada je Guzman video Emu, odlučio je da mu bude žena. Imala je samo 17 godina i već je bila zaljubljena u jednog mladića iz svog mesta. Ali Ema nije imala izbora. El Čapo u njeno mesto dolazi sa 40 motociklista, organizuje izbor za Mis, "namešta" Eminu pobedu i uskoro je ženi....

Nakon toga, Ema se prilagođava životu žene narko dilera. Podržava ga, brani, pomaže mu pri planiranju bekstva iz zatvora, trpi njegove afere i brojne preljube.

Njemu je dozvoljeno sve, a njoj samo da bude njegova žena.

Nakon hapšenja njenog supruga, Ema je negirala da ima bilo kakve veze sa trgovinom droge, iako su njen otac, ali i braća uhapšeni nakon što je otkriveno da su pomagali El Čapu.

Elena(34) za Aleksandra(61) kaže da je njen SPASILAC: Iako je NIJE OŽENIO, rodila mu je TROJE dece i voli ga kao BOGA!

Ema Koronel
foto: Profimedia

Američke savezne vlasti su Emu pratile dve godine, nakon što je 2019. godine El Čapo osuđen na doživotnu robiju.

Sudski dokumenti kažu da je Ema prenosila poruke svom suprugu u zatvor i pomogla mu da isporučuje drogu od 2012. pa do 2014. godine.

Priča se da je Ema bila jedna od inicijatora da Guzmana izvuče iz zatvora Altiplano u Meksiku, gde je iskopan tunal ispod njegove ćelije u dužini od kilometar.

Gospođa Koronel ima dvojno državljanstvo, a živela je u Južnoj Kaliforniji i u meksičkoj državi Sinaloa, koja je služila kao glavna stanica narko organizacije El Čapa.

Šta se DESILO sa stvarnim likovima iz filma DARA IZ JASENOVCA: OVAKO je izgledao njihov ŽIVOT POSLE RATA!

Ema Koronel
foto: Profimedia

Ema je uhapđena na međunarodnom aerodromu u blizini Vašingtona, a njen advokat nije hteo da komentariše hapšenje.

Šuška se da je Guzmanova supruga, za razliku od drugih žene narko dilera, bila duboko upetljana u kriminalne aktivnosti, te da je zbog toga prisluškivana, praćena i na kraju uhapšena. Izgleda da su otkrivene tajne poruke između supružnika koje su dokaz da je Ema uz pomoć svog oca, poznatog kao Tast, pomogla El Čapu da sprovodi svoje kriminalne aktivnosti iz zatvora.

Još se traga za starijom decom El Čapa koja se nalaze u bekstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs