Astro prognoza

Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Konj

Aktivan život očekuje vas od 2021. godine

Zanimljivosti
Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Konj
Foto: Shutterstock

Nova godina će vam doneti mogućnost da poboljšate svoj život i osetićete potrebu da iskoristite svaku mogućnost. U januaru ćete još životariti, da biste u februaru krenuli da dišete punim plućima.

Veze

Mnogi Konji će se venčati upravo u 2021. godini. Ova godina vam obećava da će vaša bračna zajednica biti jaka i srećna. Ali istovremeno morate da budete sigurni da ste izabrali partnera sa kojim će vaš brak biti za ceo život. Ne zaboravite: postoje i druge ljubavi, ako u prvu niste sigurni. Pružite ruku prijateljstva ljudima slabijim od vas i Univerzum će vas nagraditi.

Novac

2021. godini ćete imati toliko novca da ćete biti u prilici da ostvarite i najluđe snove. Oko septembra vas čekaju velike finansijske mogućnosti. Ne dozvolite da vas novac zaludi. Raspolažite novcem racionalno, usmerite ga ka dobrim ciljevima.

Zdravlje

U 2021. godini ćete dobiti novu snagu i mogućnost da se izborite sa starim bolestima. Izraz "urođena bolest" ili "hronična bolest" više vam neće zvučati strašno. Ali ni vama više ova tema neće biti važna. Na listi prioriteta, zdravlje će vam biti negde na desetom mestu.

Karijera

U 2021. godini, sva vaša interesovanja biće usmerena ka razvoju karijere i profesionalnom usponu. Imaćete priliku da naravite pravi uzlet na ovom polju, jer ćete na hijerarhijskoj lestvici da preskočite nekoliko mesta ka vrhu. Istina je da ćete morati da se potrudite za uspeh, jer on ne dolazi sam od sebe.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs