ASTRO PROGNOZA

ROĐENI DA VODE GLAVNU REČ: Ovim horoskopskim znacima je zapisno u zvezdama da će biti lideri!

Oni uživaju u tome da preuzimaju inicijativu i donose važne odluke

Zanimljivosti
11:32h Autor:
ROĐENI DA VODE GLAVNU REČ: Ovim horoskopskim znacima je zapisno u zvezdama da će biti lideri!
Foto: Shuterstock

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka se ne plaše da rizikuju i da budu predvodnici. Mnogima su inspiracija i motivacija da se pokrenu. Ovi horoskopski znaci više vole dela nego prazne reči. U zvezdama je zapisano da će biti lideri.

Ovan Ovnovi energiju crpe iz novih izazova i prilika. Kada ništa ne rade, osećaju se beskorisno. Izlazak iz zone komfora za njih nije niakav problem.

Vodolija

Vodolije su osobe kojima ne manjka smopouzdanja. Vrlo su disciplinovani i usresređeni na napredak. Uvek se trude da nešto novo nauče i to primene na sopstvenom primeru. Uprkos samopozdanju, nije im problem da kada nešto ne znaju zatraže pomoć od stručnijih osoba.

žena, Zabrinuta žena, šešir, oči, Depresija
foto: Shutterstock

Lav Lavovi se od malena ističu po svojoj želji da budu najbolji u svemu. Oni su uvek spremni za akciju i avanturu, znaju učiti iz vlastitih grešaka i potrudiće se da ih nikada ne ponove. Njihova energija i optimizam privlače ljude slične njima u njihov život, što im takođe ide na ruku. Jarac

Jarčevi su dobri lidri, ali i timski igrači. U obe situacije se veoma dobro snalaze. Veliki su radoholičari, a sebi uvek postavljaju visoke ciljeve koje na kraju i ispune. Uvek se trude da motivišu druge i pomognu kad treba, što je osobina pravog lidera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs