Oprobala se i u ovim vodama

Sara Džesika Parker sada dizajnira venčanice: Da li biste se u ovome prošetale do oltara? (FOTO)

Glumica i dizajnerka kaže da su njeni krojevi venčanica za moderne, netradicionalne mlade koje žele nešto drugačije, ali i da modeli ne moraju striktno da se nose na venačnjima

Wedding
22:48h Autor:
Sara Džesika Parker sada dizajnira venčanice: Da li biste se u ovome prošetale do oltara? (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon uspešnog biznisa u industriji obuće, Sara Džesika Parker je odlučila da se baci na dizajniranje venčanica.

Tako je danas predstavila svoju prvu kolekciju za venčanja koja se sastoji od 10 odevnih komada. Odevnih komada iz razloga što kolekciju osim klasičnih haljina, čine i kombinezoni, suknje i kratke haljine, dostupnih u 7 veličina. Takođe, kolekcija je prilagodljiva svakom budžetu. s obzirom na to da se cene kreću od 295 do 2.395 dolara (Oko 29 hiljada do oko 230 hiljada dinara).

Haljina koja je privukla najviše pažnje svakako je ona crne boje, ali ovaj model ima posebno značenje za Saru, jer je ona na svom venčanju sa Metjuom Broderikom 1997. godine nosila venčanicu crne boje.

foto: Profimedia

Glumica i dizajnerka kaže da su njeni krojevi venčanica za moderne, netradicionalne mlade koje žele nešto drugačije, ali i da modeli ne moraju striktno da se nose na venačnjima.

"Bilo da ste osoba koja korača do oltara, ili među zvanicama, svi ovi modeli treba ba imaju posebno mesto u vašem ormaru. Ne postoji zakon koji kaže da nisu prikladni i za mnoge druge prilike", izjavila je Sara u zvaničnom saopštenju.

Pogledajte ostatak kolekcije i recite šta mislite:

(Stil.kurir.rs)

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs