Nezapamćeni incident

Drugarica joj otišla do mladoženje: Na dan venčanja mladoj pozlilo od prizora! (VIDEO)

Njihova priča je počela u jednom noćnom klubu. Primetila je muškarca koji joj se svideo. Nije mogla da prestane da ga gleda, a zatim je on odlučio da joj priđe

Wedding
Autor:
Drugarica joj otišla do mladoženje: Na dan venčanja mladoj pozlilo od prizora! (VIDEO)
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Poznato je da dvoje moraju dobro da se upoznaju pre nego što se zakunu na večnu ljubav. Dokazala je to i iskusila na svojoj koži Di, koja je u klubu upoznala Denija i vrlo brzo odlučila da je on čovek njenog života.

Naime, njihova priča počela je u jednom noćnom klubu. Di je primetila muškarca koji joj se svideo. Nije mogla da prestane da ga gleda, a zatim je on odlučio da joj priđe. Prišao je i upoznali su se. Imao je tamne oči i preplanuli ten. Kad ju je upitao za ples pristala je, a na kraju večeri ispratio ju je do automobila i uzeo njen broj telefona. Bio je drag i iskren. Dva dana kasnije pozvao ju je kod sebe na večeru. Hrana je bila sjajna, a društvo izuzetno prijatno.

Drugi put izašli su na karaoke i celo veče umirali od smeha.

"Znala sam da, s obzirom na to da radi kao konobar, sigurno nema baš puno novca, značilo mi je mnogo što je bio spreman da se "isprsi" za jednu takvu večeru. Toliko sam mu verovala da sam mu odmah rekla da imam endometriozu, zbog koje sam možda neplodna. Išao je sa mnom na sve preglede. Od početka smo pričali o braku i porodici, i to na njegovu inicijativu", priča Di.

Bila je najružnija mlada ikada: 6 godina kasnije postala neprepoznatljiva! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show

"Kad sam mu rekla da planiram da zamrznem jajne ćelije jer mi je to jedina šansa da osnujem porodicu Deni se odmah složio, pa mi je čak i sam ubrizgavao hormonske injekcije. Pre nego što sam ga upoznala rezervisala sam doček Nove godine u Londonu. On je predložio da umesto toga zajedno pođemo u Čikago i rado sam pristala. Dok smo uživali u Čikagu, jedne večeri u restoranu je kleknuo pred mene. Gledala sam ga misleći kako će mi srce iskočiti iz grudi."

"Di, volim te. Želim da provedem život s tobom. Hoćeš li se udati za mene?" upitao je Deni. Iako su bili zajedno svega tri meseca, Di nije oklevala da kaže "da".

"Kad smo se vratili u Kaliforniju, Deni se preselio kod mene i dogovorili smo se da će plaćati polovinu stanarine i računa što je oko 800 dolara mesečno. Ja sam radila kao nastavnica književnosti, pa i sama nisam bila pri novcu i dobro mi je došlo da delimo račune.

Očuh platio venčanje pastorki: Ona ga slagala, a njegov postupak šokirao je sve!

foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show

Zakazali smo i datum venčanja i bili smo dosta kratki s vremenom, najviše zbog toga što smo planirali veliku svadbu s 200 gostiju. Moji roditelji su insistirali da sve plate. Deni je želeo da prisustvuje organizacije jer je želeo da taj dan bude savršen. Čak nam je organizovao privatne časove plesa. Moji roditelji su platili luksuzni hotel gde će se održati venčanje, i to je ukupno bilo 12.000 dolara, plus "sitnice" poput parkinga, balona, DJ-a, cveća, fotografa, moje venčanice, haljina za deveruše itd.", sve zajedno koštalo je Diine roditelje 31.162 dolara, što je mnogo, ali su njeni roditelji rado platili da bi njihova ćerka imala venčanje iz mašte.

"Jedini problem koji smo imali bilo je to što Deni nije imao novca za plaćanje stanarine. Uselio se u januaru, a samo dva meseca je učestvovao u troškovima. Trudila sam se da mi to ne smeta, ali smetalo mi je. Svakog meseca imao je neki neplaniran trošak i izgovor, ali delovao je kao da se zaista oseća loše zbog toga, pa sam mu opraštala. Planirao je da krene u kuvarsku školu, pa smo se nadali da će imati i veće prihode.

Mlada gledala u čudu: Mladoženja joj na svadbi otkrio koga stvarno voli! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show

Zato sam pristala da ja dignem kredit za verenički prsten. Deni je rekao da će mi vratiti tih 1.000 dolara. Sve sam gutala jer nisam htela da se novac ispreči na putu naše ljubavi. Noć pred venčanje bila sam van sebe od uzbuđenja. Pričali smo uveče telefonom, jer sam ja bila kod mojih.

"Volim te, vidimo se sutra", rekao mi je kad smo završili razgovor. Ja nisam mogla da dočekam sutra... I došao je i taj dan. Lepa kao nikad pre izašla sam iz vozila ispred hotela. Nisam mogla da dočekam Denijev izraz lica kad me vidi tako lepu. Ipak, dok sam skenirala goste primetila sam da nema ni Denija ni njegove rodbine. Prijateljice su me tešile da će se sigurno svi pojaviti, ali ja sam predosećala da se sprema nešto strašno. Rekla sam jednoj deveruši da pođe do našeg stana i proveri gde je Deni.

"Di, nestao je. A s njim i TV i nešto nameštaja", kazala mi je. Počela sam da drhtim od škola. Ovo je bilo ostvarenje noćne more svake mlade. Deni me šutnuo i opljačkao.

Tetka iz Nemačke došla na svadbu u Srbiju: Dala kovertu mladencima, pa doživela neviđenu sramotu!

Ponižena i zbog šoka počela sam da se tresem i povraćam. Srećom, moj otac je bio priseban. U tom trenutku novac mi nije bio ni na kraj pameti. Smireno je izašao i objasnio gostima šta je Deni uradio. Potom je zamolio prijateljice da mi pomognu da dođem k sebi, rekao im je da se proslava nastavlja i da se slobodno posluže. Odlučila sam da na medeni mesec u Meksiko odem sama, a trećeg dana sam se potpuno raspala. Plakala sam ceo odmor, i čim sam se vratila otišla s tatom u restoran gde je Deni radio. Bio je tamo i veselo radio kao da nema nijedne brige na svetu.

"Tužićemo ga", kazao mi je tata koji je inače advokat. Pristala sam. Želela sam osvetu, ali pre svega pravdu.

Probala sam da se još jednom pre toga suočim s njim, otišavši s prijateljima u restoran gde je radio. Sela sam baš za mesto gde je on radio.

Glas u pozadini prekinuo venčanje: Kada se mlada okrenula, nije mogla da zadrži suze! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show

"Ej, ćao", rekao mi je kratko, kao da je sve u redu. Bila sam van sebe od ljutnje.

"Duguješ mi izvinjenje", rekla sam mu.

"Šta, još te to muči", odgovorio je, mrtav hladan. Suzdržavajući se da ne zaplačem, izletela sam iz restorana. Slomio mi je srce i ni najmanje ga nije bilo briga za to. I zato sam sve snage uložila u tužbu, zbog krađe, ali i zbog troškova za venčanje. Devet meseci kasnije došlo je vreme za suđenje. Deni se nije pojavio, ali presuđeno je u našu korist. Tata je dobio 30.000 dolara, a ja 25.000. Znala sam da ćemo čekati čitavu večnost da vidimo i novčić od te sume jer Deni nema novca, ali radilo se o principu. A tada sam otkrila i svoju strast prema pravničkom poslu i sada je to moj poziv. Sve to je bilo pre četiri godine i često razmišljam o tome kako ne želim više da vidim nijednog muškarca. Ne znam, možda ću jednom ponovno želeti udaju, ali znam samo da sam zahvalna što se Deni nije pojavio. Zapravo sam imala sreće."

Umesto da brišeš suze obriši iz života one koji su te naterali da plačeš: 10 zapovesti jakih žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs