Prevazišla Pipu Midlton

Ceo Njujork divio se njenom venčanju: Ova žena je neponovljiva dama! (FOTO)

U otmenoj kreaciji otkrivenih ramena i sa dramatičnim šlepom, lepotica je izgledala kao princeza iz bajke
Wedding
18:46h Autor:
Ceo Njujork divio se njenom venčanju: Ova žena je neponovljiva dama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon prvog susreta tada buduće mlade i kreatorke, favorit bila je - jedna haljina. Ipak, prvobitna varijanta je bila od muslina, da bi obe odlučile da je muslin nekako previše mekan i nežan za ovu siluetu... Na kraju, odlučile su se za svilu, piše Elle.rs.

Glumica Emi Rosum udala se za kreatora serije Mr. Robot, Sema Esmaila, u glavnoj sinagogi u Njujorku. U otmenoj kreaciji otkrivenih ramena i sa dramatičnim šlepom, lepotica je izgledala kao princeza iz bajke.

"Čim sam se verila, imala sam na umu Karolinu Hereru za svoju venčanicu. Međutim, iako imam prilično dugo tablu sa svadbenim inspiracijama na Pinterestu, nisam znala šta želim konkretno. Ni kakav kroj, niti materijal. Sećam se da sam zakazala sastanak sa njom i da smo dugo pričale o siluetama koje je osmislila u svojoj poslednjoj kolekciji venčanica, koja me je oduševila", rekla je glumica.

Pipina venčanica zasenila Kejtinu: Mlada presrećna, vidno blistala! (FOTO)

A post shared by Emmy Rossum (@emmyrossum) on May 29, 2017 at 8:59am PDT

"Takođe smo pričale o mom ukusu i preferencijama baš u sferi kroja. Na kraju smo došle na ideju da mi dizajnira haljinu koja je moderna, sveža i koja bi u gornjem delu imala oblik inspirisan Gugenhajmom, u kome sam planirala da održim prijem gostiju."

Nakon razgovora i prvog susreta kreatorka je uradila nekoliko probnih skica i pokazala ih glumici.

"Emi je htela nešto što je šik, ali jednostavno. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njom. Verovale smo jedna drugoj neizmerno. Dok je kompletna silueta i sam model vrlo tradicionalan, dekolte i gornji deo su moderni i stoje joj savršeno jer Emi ima savršenu, manekensku figuru," izjavila je Karolina Herera, ne skrvajući oduševljenje što je Emi baš nju izabrala.

Zaprosio je najlepšim prstenom na svetu: Dijamant krio izdaju kakva se ne pamti

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs