Pogledajte

Ceo svet priča o venčanju jedne Marije: Događaj godine u Rusiji! (FOTO)

Svaki detalj njihove ceremonije venčanja i svadbe bio je savršen, ali o garderobi koju su odabrali sada bruji cela planeta
Wedding
23:26h Autor:
Ceo svet priča o venčanju jedne Marije: Događaj godine u Rusiji! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Mmmelnikov

Kada su u pitanju venčanja slavnih, očekuju se nenadmašan glamur i luksuz, a Mot i Marija Meljnikov definitivno su mogli da štrikliraju ove dve stavke, piše Glossy.

Poznati reper i manekenka nedavno su stali na ludi kamen, a svaki detalj njihove ceremonije venčanja i svadbe bio je savršen. Međutim, najviše pažnje je, očekivano, privukao njihov izbor odeće.

Lidija Vukićević na svom venčanju 1991. godine: Kao da ni dan nije prošao! (FOTO)

Oboje su promenili po dva autfita: Mot se opredelio za dva odela, a Marija za dve venčanice, a mnogi komentarišu da ni najveći modni znalci ne bi mogli da nađu zamerku nijednoj od ovih odevnih varijanti.

Dok je reper odabrao beli sako, crne pantalone, belu košulju i crnu leptir-mašnu za samo venčanje, njegova lepa izabranica opredelila se za tradicionalnu venčanicu. Marija se Motu na večnu ljubav zaklela u čipkanoj toaleti koja u potpunosti prekriva dekolte, a tu je bio i predivni dugački veo.

Ovo je zvanično najlepša venčanica na svetu! (FOTO)

Savršen spoj tradicije i romantike! Međutim, prava modna poslastica je tek usledila - Marija i Mot su se presvukli i učinili svoje venčanje modnim događajem godine u Rusiji.

Reper je, naime, sako bele boje zamenio crnim, što je potpuno transformisalo njegov izgled, a Marija je obukla drugu venčanicu - ali kakvu!

Jedina koja se usudila: Manekenka se udala u potpuno providnoj venčanici! (FOTO)

Lepotica je sve oduševila pojavivši se na svadbi u romantičnoj venčanici s tankim bretelama, a to nije čak ni najinteresantniji deo njene haljine. Brojni nabori od tila učinili su da lepa Marija izgleda kao Diznijeva princeza, a tu je i donekle provokativan korset koji je venčanicu učinio još zanimljivijom.

Crkveno venčanje Ane Ivanović: Teniserka u haljini kao iz bajke! (FOTO)

Da li vam se dopada? Pogledajte još fotografija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs