Detalji

Sitnice sa svadbe koje slute na nesreću: Ovaj brak neće dugo da potraje!

Ako se partneri druže sa gostima, a izostavljaju jedno drugo, to ne može da bude dobro
Wedding
10:32h Autor:
Sitnice sa svadbe koje slute na nesreću: Ovaj brak neće dugo da potraje!
Foto: Shutterstock

Svadba bi trebala biti najvažniji i najsećniji događaj u životu svakog para. Ali, profesionalna deveruša Tifani otkriva upozoravajuće znakove na venčanju koji otkrivaju da će brak kratko trajati, piše Netmums.

Tifani je 34-godišnja profesionalna deveruša koja naplaćuje 145 eura po satu za pomaganje mladoj tokom svadbe. Ona uskače u rešavanju porodičnih drama, piše govore i brine se za to da su svi na plesnom podijumu.

Ipak, kaže kako je do sada već primetila specifične obrasce na svadbama koji upućuju na to da brak neće dugo potrajati. Ovo su neki od upozoravajućih signala:

1.Previše druženja s gostima

Prirodno je da će par želeti da se svi osećaju prijatno i dobrodošlo na svadbi, ali ako se ne pobrinu da ostanu nasamo nekoliko trenutaka nasamo, to je često loš znak.

Bog na nebu, kuma na zemlji: 7 obaveza koje venčana kuma mora da ispuni!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2.Izostavljanje vašeg partnera u govoru

Iako može zvučati očigledno da se partnerovo ime spominje u govoru, Tifani kaža da to nije uvek bio slučaj. Ispričala je kao je bila svedok nizu ceremonija gde je mlada beskonačno dugo govorila o svojim deverušama, a mladoženja o kumu i to nikako nije dobar znak.

3.Loše nošenje sa stresom

Normalno je da na dan venčanja postoji određeni pritisak i neizbežno je da se pojavi nekoliko problema. Međutim, ako se par uopšte ne može nositi s problemima koji se pojave na dan venčanja, trebali bi se zapitati kako će se nositi s problemima koji će doći kasnije u životu.

Svadbeni običaji u Srbiji: Jedan posebno donosi sreću mladencima!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

4. "Veštački" govor

Ako mladin otac ili mladoženjin kum drže govor koji zvuči isto kao govor iz nekog filma ili knjige, to može značiti i da najbliži na svadbi nemaju nikakve anegdote da ispričaju o paru, što može upućivati na to da ni oni sami ne veruju u uspeh braka ili da nisu provodili dovoljno vremena skupa, a to nikako nije dobar znak.

5.Način na koji par jede svadbenu tortu

Dok je stavljanje malo šlaga na partnerov nos slatko, Tifani je bila svedok scenama gde bi jedan partner drugom "nabio" komad torte na lice. "Niti je romantično, niti slatko. Agresivno je i nikako nije dobar znak za budućnost veze", ističe profesionalna deveruša.

Crkva neće dozvoliti da se razvedete ako ste uradili ovo tokom braka!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs