Burne strasti

Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!

Mnogi neće ostati imuni na šarm osobe koju će upoznati na letovanju, a moguće je i osnivanje porodice
Lifestyle
14:44h Autor:
Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!
Foto: Shutterstock

Nekome će leto 2015. godine doneti puno problema i nesuglasica sa partnerom, a nekome strast, avanturu i brak. Mnogi neće ostati imuni na šarm osobe koju će upoznati na letovanju, a moguće je i osnivanje porodice.

Evo šta veliki letnji horoskop predviđa za svaki horoskopski znak:

Neobični horoskop: Vage su najlepši ljudi, Rakovi se oblače na buvljacima!

1. Ovan

Kao vatreni znak ovog leta ćete pokušati da se pokažete u punom izdanju, ali ćete morati da budete suočeni i sa nepredviđenim okolnostima.

Od kraja juna imate pomoć Venere, planete ljubavi koja će krenuti direktnim hodom i koja će vam sve vreme biti više nego naklonjena donoseći u vaš život mnoge interesantne, vesele, razragane i komunikativne osobe. Ipak, pazite se jer sve do 7. avgusta kako vi, tako i vaš partner, možete biti skloni paralelnim vezama ili vam se može neočekivano svideti neko ko bi mogao da u velikoj meri iskomplikuje vaš život.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dame Ovnovi biće više nego slabe i popustljive pred šarmom nekog Blizanca, drugog Ovna ili Vage. Mnogo putovanja, raznih susreta i novih poznanstava doneće u vaš život moguće i jednu Vodoliju koja će se u priličnoj meri dvoumiti u pogledu vas dvoje.

Uran u vašem znaku koji vas čini sklonim promenama i u retrogradnom hodu od 13.jula donosi manju konfuziju. Mnogi Ovnovi koji su dugo u vezi u avgustu mogu planirati brak ili zajednički odmor, ali pazite da se nešto ne iskomplikuje, stariji članovi porodice se previše mešaju u vaš život.

Japanski horoskop: Večiti kalendar određuje ko vam donosi nesreću u životu! (FOTO)

Od 23. avgusta kada Mars uđe u Škorpiju, rođeni početkom znaka mogu biti veoma ljubomorni, rođeni krajem znaka zaintrigirani za jednog Jarca, Škorpiju ili Ovna, a rođeni sredinom znaka, najverovatnije će se zainteresovati za Blizance ili Vodoliju.

Rođeni sredinom 70tih, krajem 80tih najverovatnije će doživeti veliku ljubav sa nekim ko zbog posla često boravi van zemlje.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Bik

Spremite se za dugo toplo leto. Mars, planeta strasti, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa ulazi 3. jula u Vagu gde će biti slab, a vi romantični i najverovatnije zaljubljeni u nekog ko je prisutan u javnosti, ko se bavi umetnošću, ali se radi o nekom ko je takođe izuzetno nepredvidljiv.

Čitajte ih kao otvorenu knjigu: Psihološki profil horoskopskih znakova!

Sredinom jula možete biti u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa nekim koga koga ćete upoznati na poslu ili na nekom večem skupu i može se desiti da ćete ući u tajnu vezu sa Strelcem, Bikom ili Vodolijom. Već krajem jula možete biti u dilemi da li da vezu nastavite ili ne a ako u to vreme budete na odmoru ili na nekom putu, teško da ćete uspeti da odolite šarmu neke Ribe ili osobe koja je preko posla vezana za inostranstvo.

Tek 23.avgusta Mars ulazi u Škorpiju gde je jak i gde većini predstavnika vašeg znaka donosi strastvene avanture, jaka osećanja ali ipak, budite oprezni, jer će upravo sredinom i krajem avgusta početi da se mnogo toga dešava među planetama što se ne mora povoljno odraziti na vas.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Bićete spremni da se nesmotreno upustite u avanturu sa nekim ko je po mnogo čemu jača ličnost od vas ali ako ste dama Bik, upravo to će biti ono što će vas neodoljivo privući partneru. Ako ste posle dužeg vremena zaljubljeni, a nesigurni u sebe, posebno ako vam se dopadaju neki drugi Bik, Vaga ili Devica, retrogradni hod Merkura od 15.jula do 8. avgusta može vam doneti neprijatna iznenađenja u vidu priča o partneru koje verovatno neće biti tačne.

Ne slušajte tračeve nego se posvetite partneru i imajte poverenja u njega. Kada Venera bude ušla 6. septembra u znak Lava bićete skloni pasivnom uživanju u ljubavi, prepustićete partneru da organizuje vaše zajedničko vreme ali ćete pomno motriti njegovo kretanje jer će vaša ljubmora biti više nego naglašena.

Svaki horoskopski znak ima svoj ključ sreće: Koji je vaš?

3. Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka ići će od 15. jula do 8. avgusta retrogradnim hodom zbog čega možete biti prilično nesmotreni u svojim odlukama rukovođeni snagom Venere, planete ljubavi koja će preko vašeg znaka tranzitirati direktnim hodom od 27. juna do 7.avgusta čineći vas izuzetno šarmantnim, komunikativnim i spremnim da se prepustite ljubavi.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kako je i Jupiter, planeta duhovnosti i zanosa sve vreme u vašem znaku posle dvanaest godina, donoseći vam veliku potrebu za kvalitetnom vezom uključujući i duhovni spoj, bićete spremni da u mnogo čemu partneru popustite, a ako ste slobodni, jedna romantična Vaga ili strastveni Ovan pokazaće nestrpljenje kada su u pitanju zajednički planovi jer ćete biti prilično nestalni što partnera može činiti ljubomornim.

U drugoj polovini perioda asteroid Karma ulazi u znak Lava i čini vas strastveno posesivnim, sklonim da se emotivno vezujete za temperamentne, dominantne osobe i ako ste rođeni krajem znaka, moguća je veza sa jednim Jarcem koji je u velikoj meri posvećen karijeri.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Ako se radi o kolegi, naverovatnije vas čeka zajednički službeni put na kome će se dogoditi romansa o kojoj maštate. Sredinom i krajem avgusta trebalo bi da izbegavate rasprave sa Škorpijom ili Jarcem. Ako vam se dopada neki od ovih znakova, bolje ih prvo dobro upoznajte pre nego što se odlučite da uđete sa njima u vezu.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Rak

Izuzetno naglašene astrološke kuće privatnosti i tajnih ljubavi oslikavaju vas kao osobu koja iznad svega želi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Tranzit Jupitera preko znaka Blizanaca može vas učiniti preterano sumnjičavim u pogledu partnerove vernosti a tranzit Venere preko ovog znaka sve do 7.jula može doneti pojačanu potrebu za romantikom ali i neku vrstu nesigurnosti u sebe i svoja osećanja.

To će biti do 23.avgusta pojačano i tranzitom slabog Marsa, simbola strasti preko znaka Vage što vam može, ako ste u vezi ili braku doneti manje trzavice u kontaktima sa partnerom a ako ste slobodni poznanstvo sa nekim u koga nećete imati velikog poverenja.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Vaša potreba za emocionalnom sigurnošću neće biti zadovoljena sve dok krajem avgusta Mars ne uđe u znak Škorpije kada predstoji, najverovatnije strastvena veza i poznanstvo sa nekim ko će vas na prvi pogled osvojiti.

Veze sa vodenim znacima mogu doneti ono što vam je potrebno, romantičnu a stabilnu ljubav, moguće sa Ribama, Škorpijom ili čak nekim Ovnom, naročito ako mu je podznak u vodenom znaku.

Rođeni početkom znaka, posebno dame Rakovi mogu biti opčinjene uglednom osobom koja je poznata u javnosti, moguče da se radi o političaru ili lekaru eventualno umetnku. Mnogi Rakovi mogu doći u iskušenje da uđu u emotivnu vezu sa nekim ko nije slobodan, najverovatnije će se raditi o kolegi koji je sklon flertu.

Lav

Savršeno vam odgovara tranzit Venere, planete ljubavi koja je krenula direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja društvenog života krajem juna i sve do 7.avgusta donosi brojne mogućnosti na ljubavnom planu. Moguće da će vas prijatelji upoznati sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati. Već 3. jula i Mars, planeta strasti ulazi u vama srodan znak Vage gde je izrazito romantičan i nepredvidiv pa ćete i vi biti sličnog ponašanja i raspoloženja.

Jedna Vodolija mogla bi vam u velikoj meri poremetiti duševni mir ali će se takođe u priličnoj meri i poigravati vama ali vi ćete zahvaljujući poziciji asteroida Psihe u Devici i Vagi uspeti da sa njom izađete nakraj. Tranzit Jupitera i Saturna bi mogao doneti neku osobu iz prošlosti u vaš život, naročito ako se radi o nekom ko živi u inostranstvu ili je proveo izvesno vreme van zemlje.

Kakvi su kad popiju: Rak plače, sa Vodolijom sve ode dođavola!

Kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju a Venera početkom septembara u vaš znak možda ćete, ako ste duže u vezi ozbiljno razmišljati o braku i preduzeti korake u tom pravcu. Julski Lavovi mogu biti spremni na razne ludosti ljubavi radi i na veoma originalne poteze koji će se svideti partneru dok će avgustovski, naročito rođeni pred kraj znaka biti mnogo romantičniji i spremniji da preko mnogo čega pređu,naročito ako su u vezi sa umetnikom.

Težiće stabilizaciji odnosa po svaku cenu, naročito ako su rođeni krajem 70-ih.

Devica

Vaš znak je pod velikim uticajem Neptuna, planete zanosa koji od početka ove godine iz vašega astrološkog polja partnerskih odnosa šalje predstavnicima vašeg znaka dobre vibracije. Mnoge avgustovske Device se mogu zaljubiti a one koje su već u nekoj vrsti romantične veze mogu planirati zajednički put sa partnerom mada to ne bi trebalo da bude između 15. jula i 8.avgusta jer bi mogli iskrsnuti neki manji problemi kako na putu tako i u međusobnoj komunikaciji.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

Kako će Neptun biti u dobrom aspektu početkom avgusta sa Venerom, planetom ljubavi, oni koji su slobodni, imaće prilike da na nekom putu, najverovatnije na moru, dožive romansu. Sledeći povoljan period biće kraj avgusta kada ćete, naročito ako ste dama Devica biti zainteresovani za partnera koji će biti veoma uporan da vas osvoji, čak i ako niste slobodni.

Muškarci Device će biti verovatno tada zainteresovani za neku umetnicu, novinarku ili osobu koja je zbog posla prisutna u javnosti. Od druge polovine jula postajete manje tolerantni jer retrogradni Uran donosi pojačanu ljubomoru i smanjenu sposobnost logičnog rasuđivanja a tokom septembra tranzit Marsa u Škorpiji čini vas izuzetno sposobnim da rečima više nego delom ubedite osobu koja vam je draga da treba da ima razloga da veruje u vašu ljubav.

Rođeni početkom i sredinom 80tih nalaze se u retko povoljnom periodu za zaljubljivanje.

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

Vaga

Predstavnici vašeg znaka koji je pod uticajem Venere biće sve do 7. avgusta u prilici da sposobnost zavođenja oprobaju na nekom Lavu, Vodoliji, Jarcu ili Blizancima. Malo ko će moći da vam odoli, čak ni Škorpija koja će želeti da ima moć nad vama jer ima osećaj da joj izmičete.

Mars, planeta strasti, ulaskom u vaš znak 3. jula omogućava vam da sve ono o čemu ste maštali sprovedete u delo jer vas je posle dužeg perioda tranzitiranja preko astrološke kuće vaše podsvesti učinio intuitivnijim i strpljivijim.

Ipak, pazite se, kada 6. septembra Venera uđe u znak Lava, nećete moći da vladate svojim osećanjima, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka a ako ste septembarska Vaga, mogu vam se dopasti neka druga Vaga, Ribe, Bik ili Lav.

Oni imaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljudi!

Pokušaćete da jednu Vodoliju ili Ovna stavite pod svoju kontrolu ali oni će se verovatno posle 23. avgusta uspešno odupreti toma pa sledi uzbudljiv period u toku koga ćete oprobavati snagu zavođenja a tranuzit asteroida Erosa i Psihe preko vašeg znaka pomoći će vam da napravite dobru taktiku, naročito ako je predmet vaših želja neko ko nije slobodan.

Osobe koje žive u inostranstvu ili rade za strance biće veoma zainteresovane za vas, moguće je romantično poznanstvo ako i sami nameravate da tokom ovog perioda putujete u neku stranu zemlju.

Škorpija

Pluton, planeta strasti, vladalac vašeg znaka iako prelazi retrogradnim hodom preko prve dekade znaka Jarca, ne čini vas ništa slabijim taktičarem kada su zavodničke sposobnosti u pitanju, naprotiv.

Šta nervira horoskopske znakove: Blizance loše vino, Vage seks na jednu noć!

Prvo ćete od 3.jula ulaskom Marsa, drugog vladaoca vašeg znaka u romantičnu Vagu u kojoj je Mars slab, primenjivati jednu vrstu taktike i verovatno napraviti dobar teren za sve ono što će se dešavati od kraja avgusta pa na dalje. Tada, ulaskom Marsa u znak Škorpije vi ćete posle skoro dve godine biti na svom terenu i verovatno spremni da preuzmete život u svoje ruke.

Mnoge Škorpije će tada razmišljati o braku ili zajedničkom životu a za mnoge će to značiti i neku drugu vrstu zajednice, moguće poslovnu ili ćete planirati zajednički put u inostranstvo, moguće i na duže.

Mudre reči indijanskog poglavice: Ako zaprljate krevet, probudićete se u smeću!

Neptun, planeta romantike posle 4.jula kreće retrogradnim hodom zbog čega će oktobarske Škorpije biti u manjoj dilemi kako da se postave prema partneru, naročito ako se radi o kolegi dok rođeni krajem znaka mogu biti u vezi sa nekim ko je iz nekog drugog mesta ili države ili mogu ući u vezu sa strancem.

Dame Škorpje rođene početkom 80tih verovatno će biti zainteresovane za Ovna, Jarca ili Vagu i moguće da će se raditi o nekom umetniku, pravniku ili osobi koja je izuzetno ambiciozna i posvećena karijeri i sticanju novca.

Strelac

Jupiter, planeta vladalac vašeg znaka koji tranzitira preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, koji je od 11. juna, počeo da slabije utiče na moć vašeg rasuđivanja a takođe čini prilično konfuznim i vašeg partnera. Posledica toga može biti obnavljanje veze koja je već u priličnoj meri iscrpla i vas i onu drugu stranu ili ulazak u vezu sa nekim ko će biti u podjednakoj meri nepouzdan kao i vi.

Tranzit Venere preko ovog astrološkog polja sve do 7. avgusta donosi mnogobrojna uzbuđenja a zatim nastupa manje zatišje jer ćete biti između ostalog pod uticajem romantično postavljenog Marsa u Vagi. Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, planeta komunikacije, biće u retrogradnom hodu od 15.jula do 8. avgusta zbog čega ćete u tom periodu biti prilično impulsivni a partner preterano osetljiv na kritiku pa bi bilo dobro da tokom tog perioda izbegnete bilo kakve rasprave,čak i oko najbezazlenijih tema.

Različiti svetovi, a privlačnost fatalna: Kad dođe Vodolija, rika Lava postaje šapat!

“Telenovela“ se nastavlja krajem avgusta kada možete iznenada postati veoma posesivni, sumnjičavi i spremni da se svim sredstvima borite za naklonost osobe koja vam je draga.

Asteroidi ljubavi su vam uglavnom naklonjeni, naročito Eros koji donosi u vaš život brojne mogućnosti za flert, posebno osoba koje viđate na velikim skupovima ili su prisutne u javnosti dok ćete vi međutim, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka, pod uticajem tranzitnog Saturna biti veoma odgovorni i spremni da, čak i ako niste dugo u vezi, planirate brak.

Očajni u seksu: 3 horoskopska znaka kojima nema pomoći!

Jarac

Leto je period koji predstavnici vašeg znaka vole i uvek očekuju nekakvu romansu na letovanju ali ona se uglavnom dogodi tek krajem leta ili početkom jeseni. Ako tokom juna i jula odolite čarima nekog koga viđate na poslu a ko će vas u pravom smislu reči „opsedati“, bićete manje više ubeđeni da ste se spasli a da ni sami ne znate od čega. Jupiter u Blizancima je do te mere oslabio vašu sposobnost odbrane od bilo čega pa i od stresa koji donosi nesređen ljubavni život da se lako može dogoditi da se zaljubite u onog ko vam pruža najviše pažnje poštovanja i nežnosti.

Mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu da se povuku u „ilegalu“ a mali broj onih koji su u dugoj vezi ili braku mogu smatrati svoj život sređenim. Od 15.jula do 8. avgusta nećete se spasti od partnerove ljubomore ali se i sami možete osetiti zapostavljenim, naročito ako je partner previše posvećen drugim aktivnostima.

Tranzit Marsa bi mogao doneti u vaš život početkom jula nekog ko nije slobodan a ne možete da mu odolite i sve će se završiti na romantičnim sms porukama da biste krajem avgusta kada ova planeta strasti uđe u Škorpjiu, bili spremni, naročito ako ste decembarski Jarac na vezu koja može izgledati gotovo idealnom.Ribe, Škorpja ili Bik mogu biti za vas i dalje najbolji izbor.Sa Blizancima, Strelcem i Devicom moraćete da taktizirate ako želite da veza ne zapadne u ćorsokak.

Astrolozi upozoravaju: Koji znak treba da se čuva zloćudne bolesti!

Vodolija

Vaš znak pod uticajem Urana, planete bunta, raskida pa i preljube, vanbračnog života, ulaksom početkom godine u znak Ovna napravio je pometnju mnogim znacima a vama je doneo osećanje slobode. Kakav god da vam je status i ma kog pola i uzrasta da ste imate veliku potrebu da se ponašate onako kako osećate i da radite ono što želite.

Tranzit Jupitera preko znaka Blizanaca pojačava to osećanje da ste gospodar svog života i naglašene euforije i naročito je naklonjen svojom pozicijom januarskim Vodolijama dok su one rođene pred kraj znaka pod uticajem principijelnog Saturna koji im pomaže da sačuavju svoje dostojanstvo jer ih verovatno opsedaju neka Vaga, Blizanci, Strelac ili Jarac.

Ulazak Marsa u Vagu delovaće povoljno na vaš lični šarm i harizmatičnost a kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju moguće da ćete biti rešeni da sredite situaciju u svom domu ili da ako ste dugo u vezi, planirate brak. Mlade Vodolije će biti pod velikim pritiskom članova porodice koja će se mešati u njihov život i verovatno će biti u procepu između dve podjednako drage osobe, ne znajući za koju da se odluče.

Najgore što možete da uradite je da sedite na dve stolice do daljnjeg, očekujući da sudbina odluči umesto vas šta valja činiti. Osim srca, poslušajte ponekad i razum. Moguća je romansa sa Vagom koja je prisutan u javnosti.

Čak i ako to ne želite: Horoskop predviđa suze, razotkrivanje tajni i strašnih preljuba!

Ribe

I vaš znak je tokom ove godine doživeo transformaciju jer Neptun, planeta romantike i zanosa utiče na rođene u februaru i čini ih spremnim na svakakve ludosti. Mnogi će se po prvi put zaljubiti a oni slobodni mogu doživeti romansu na putovanju. Jupiter, druga planeta koja ima veliki utiaj na vaš znak svojim tranzitom deluje takođe na februarske Ribe dok će one martovske tokom jula i avgusta biti pod uticajem sporih planeta i imaće veću potrebu da srede svoj život i znaju na čemu su.

Napuštanje posla, novo radno mesto: Kakve su vam šanse za karijeru u 2015!

Tranzit Marsa deluje na rođene posle 10.marta što će se osećati sve do sredine jula donoseći poznanstvo sa nekim o kome ćete imati visoko mišljenje ali ta osoba neće biti preterano spremna da se angažuje u vezi. Pasivnost vašeg partnera ili osobe koja vam je draga može biti glavni razlog što ćete posle 23. avgusta potražiti društvo nekog Ovna, Jarca ili Škorpije. Od početka jula Neptun će na početnim stepenima vašeg znaka krenuti retrogradnim hodom pa ni vi nećete biti preterano aktivni na polju ljubavi.

Zbog toga možete imati nesuglasice sa partnerom i to od sredine jula do 8. avgusta, naročito ako se radi o Blizancima, Devici ili Škorpiji. Oni srećniji predstavnici vašeg znaka mogu planirati zajednički život sa partnerom negde u inostranstvu, naročito ako partnerov posao podrazumeva tako nešto ili mogu, ako su stupili u toku prethodne godne u brak, očekivati uvećanje porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs