Ugledajte se na njih

Uvek nasmejane i pozitivne: Ovo je tajna srećnih devojaka!

Bez obzira na to kakav vam je dan, uvek zadržite pozitivnu energiju oko sebe i pobrinite se da je svaka interakcija koju imate s ljudima srećna i pozitivna
Lifestyle
15:24h Autor:
Uvek nasmejane i pozitivne: Ovo je tajna srećnih devojaka!
Foto: Profimedia

Pitate se kako su neke devojke skoro uvek nasmejane od uha do uha, šale se na svoj račun i ponašaju kao da su dobile na lutriji. Kako im to uspeva? Mi mislimo da se isključivo radi o kombinaciji sledećih nekoliko stvari...

One su zahavlne na malim stvarima

Umesto da se od jutra stresirate zbog 245 nepročitanih mejlova ili činjenice da ste prespavali budilnik, radije uživajte u preostalih 20 minuta u svojoj mekanoj pidžami i toploj kafi, te se opustite ispod vrućeg tuša pre odlaska na posao. Čak i ako je to jedinih 20 minuta u kojima ćete uživati u danu, isplatiće se.

One vežbaju svakodnevno

Bar pola sata kardio vežbi dnevno neće vas samo pripremiti za bikini sezonu koja je pred nama - već ćete na taj način otpustiti endorfin u telu zbog čega ćete biti smireniji i srećniji.

One dovoljno spavaju

Držite se svoje uobičajene rutine odlaska u krevet i osigurajte sebi barem 7 sati sna svake noći. Verujte nam, dobro raspoloženje i te kako je povezano s količinom sna.

One se ne brinu oko nebitnih stvari

Bez obzira na to kakav vam je dan, uvek zadržite pozitivnu energiju oko sebe i pobrinite se da je svaka interakcija koju imate s ljudima srećna i pozitivna.

One unesu vedrinu u svoju okolinu

Pronađite način da osvežite svaki prostor u kojem se nalazite, na primer kancelariju, stan ili auto. Razgrnite zavese, otvorite prozore i dodajte biljku ili cveće u svoj enterijer. Kada ste u vedroj prostoriji, teže će vas obuzeti depresija.

One se igraju s kućnim ljubimcima

Ljudi s kućnim ljubimcima dokazano su srećnije osobe od onih koji ih nemaju. Prema tome, ako imate kućnog ljubimca posvetite mu malo pažnje i poigrajte se s njim.

Koji je tvoj pravi znak u horoskopu: Ovako je trebalo da se rodiš!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

One meditiraju

Odvojite 15 minuta dnevno u kojima ćete mirno sediti u tišini, zatvorenih očiju i "prazne" glave. Brojna istraživanja pokazuju da se neverovatne razlike vide u količini stresa i raspoloženju nakon svega nedelju dana redovne meditacije.

Ponekad stavljaju sebe na prvo mesto

Odvojite malo vremena za sebe - čak i ako se radi o pola sata za manikir ili čitanja knjige. Ni vaša porodica ni vaši prijatelji to vam neće zameriti - štaviše, biće vam zahvalni.

Njih nije strah da priznaju svoju grešku

Ok, recimo da ni jedan od ovih saveta ne deluje. Umesto da gomilate stres ili svoje nezadovoljstvo, dozvolite sebi da neko vreme jednostavno budete - ljuti. Udarite svoj jastuk, ponovite vrući tuš, šta god mislite da vam je potrebno. Raspoloženje će proći i osećaćete se neverovatno bolje jer ste se oslobodili negativne energije.

Dok ovo ne uradimo, osuđeni smo na nesreću: Tolstoj odavno objasnio suštinu srećnog života!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs