Nakon 40 godina

Sudbina ih spojila: Upoznale se na poslu, nakon nekoliko meseci otkrile pravu istinu! (VIDEO)

U bolnici na Floridi su se upoznale dve žene poreklom iz Južne Koreje i posle nekoliko meseci druženja utvrdile da dele mnogo više od radnog mesta
Lifestyle
14:26h Autor:
Sudbina ih spojila: Upoznale se na poslu, nakon nekoliko meseci otkrile pravu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/HeraldTribune

Neobično slavlje priređeno je u američkoj bolnici na Floridi gde su se dve žene poreklom iz Južne Koreje susrele nakon 40 godina i posle nekoliko meseci druženja utvrdile da su zapravo rođene sestre!

Ranih 70-tih godina prošlog veka, Eun-Suk koja se sada zove Megan Hjuz i Pok-nam Šin, sada Holi Hojl O’Brajen živele su sa roditeljima u Južnoj Koreji. Njihova majka je napustila supruga koji je imao problema sa alkoholom, pa je Eun-Suk povela sa sobom, a dve godine stariju ćerku Pok-nam Šin ostavila suprugu.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

"Guaridan" piše da je Eun-Suk sa pet godina preko socijalnih radnika dospela u sirotište nedaleko od Seula. Američki par usvojio ju je četiri godine kasnije 1978. kada se odselila u američku Viržiniju.

Pok-nam Shin, sa druge strane, takođe je završila u drugom sirotištu u Seulu, dok je 1976. godine nije usvojila američka porodica iz Njujorka gde se preselila živeći tako skoro 300 kilometara daleko od svoje sestre.

O'Brajen se zaposlila krajem 2014. godine u bolnici na Floridi gde je Hjuz počela da radi tri meseca kasnije, na istom spratu. Dve žene družile su se mesecima i postale nerazdvojne.

Rasplakala svet: Usvojila 4 devojčice preminule drugarice! (FOTO)

Deleći sličnu sudbinu usvojenih devojčica, dve žene su shvatile koliko im životi deluju isprepletano i odlučile su da urade DNK analizu, gde je utvrđeno da su zapravo sestre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs