Božije čudo

Spasioce vodio glas anđela: U prevrnutom autu zatekli jeziv prizor 14 sati posle nesreće! (VIDEO)

Kad su policajci nakon nekog vremena probili u auto, shvatili su da je žena u autu mrtva već duže vreme, a onda ih je prizor na zadnjem sedištu zaprepastio
Lifestyle
22:32h Autor:
Spasioce vodio glas anđela: U prevrnutom autu zatekli jeziv prizor 14 sati posle nesreće! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Steve Harvey

Kad je policajac Tajler Bedouz, onako potpuno nereligiozan došao prvi put na mesto fatalne nesreće jednog hladnog dana u martu 2015. godine, nije imao pojma da će mu taj dan potpuno promeniti život. Sve je prolazilo mirno tog jutra, a on je doručkovao sa svojom porodicom kada je došao poziv o nesreći. Nije trebalo da ide, ali kako kaže dobio je snažan instinktivan osećaj da mora da ide i da pomogne kolegama u ovoj nesreći.

Javila se sestri sa onog sveta: Porodica šokirana porukom koju je dobila! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Steve Harvey
Foto: Printscreen Youtube / Steve Harvey

"Bila je subota ujutro, mirna i tiha i mi smo bili pozvani da pomognemo zbog prevrnutog automobila", priseća se. "Takvih sam nesreća odradio stotine tako da mi tu ništa nije bilo čudno, osim tog osećaja u meni kojeg sam osvestio tek posle", svedoči i dodaje: "Mi nismo znali ko je u automobilu i ima li uopšte nekoga".

Tada se dogodilo nešto potpuno neverovatno. Kad su Bedouz i njegove kolege policajci stigli na mesto događaja i počeli da hodaju uz reku do prevrnutog vozila, istovremeno svi čuli jasno ženski glas.

Žena je primetila usamljenu devojčicu pored puta: Prizor iza nje je zapanjio! (VIDEO)

"Mi smo svi čuli odrasli ženski glas, koji je tiho govorio: 'Pomozite mi, pomozite mi' ", prisetio se. "Ovaj glas nas je motivisao i dao nam nadu da unutra ima preživelih". Ali, kad su policajci nakon nekog vremena probili u auto, shvatiti su da je žena u autu mrtva već duže vreme. Kasnije je utvrđeno da je umrla čak 14 sati pre. Međutim, unutra je bila beba od 18 meseci koja je bila živa, na zadnjem sedištu vozila – u nesvesti.

Shvativši da je vreme bitno, Bedouz i njegove kolege požurili su da spasu bebu.

Foto: Printscreen Youtube / Steve Harvey
Foto: Printscreen Youtube / Steve Harvey

"Tada smo shvatili da je malena Lili sedela 14 sati smrznuta u autu pored svoje mrtve majke. Ta spoznaja me zaista pogodila", rekao je Bedouz koji je danima, i mesecima nakon ovog događaja zajedno s kolegama pokušavao da spozna čiji glas su tog dana čuli. Majka je bila mrtva, a bebica u nesvesti i nije znala da govori.

"Taj glas je bio uporan, nežan, prekrasan i svi smo ga čuli, čak i snimili", govori Bedouz koji je uveren da je u pitanju bila čista božanska intervencija. Bedozu i njegovim kolegama ovaj događaj je promenio život.

Šaptačica anđelima otkriva: Svako ima svog čuvara, evo kako da ga prizovete!

"Tog dana na ivici litice ja sam čuo glas kojeg nije bilo. Taj glas nas je vodio. U svom životu ja sam obavio mnoštvo ovakvih nesreća, međutim nikada nisam imao tako snažno duhovno iskustvo. Jednostavno sam počeo da verujem da je Bog s nama, da nam pomaže i brine za nas. Od tog dana više se ni za šta ne bojim, jer znam da je On tu", govori Bedouz koji je o ovom iskustvu napisao i knjigu pod nazivom "Proof of Angels" (Dokaz za anđele) a koju je napisao za sve one koji se susreću s teškim situacijama jer kako kaže ljudi nisu svesni da postoji nada, da postoji Bog koji pomaže i u gotovo nesavladivim situacijama. Danas je mala Lili zdrava i raste uz svog oca koji takođe kaže da je njegova Lili čudesno preživela, te zahvaljuje Bogu što ju je spasao!

Sve što Bog čini je savršeno: Mudra priča o njegovoj pravdi koja nikog ne zaobilazi!

Poslušajte video s mesta događaja i čujte glas koji ih je dozivao:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs