Monstruozni bračni par

Pomogla mužu da izvrši najgora ubistva: Izbegla kazne, sada ovako živi! (FOTO, VIDEO)

Prvo planirano silovanje i ubistvo je bilo sprovedeno upravo na njenoj sestri
Lifestyle
13:18h Autor:
Pomogla mužu da izvrši najgora ubistva: Izbegla kazne, sada ovako živi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Yotube/ Serial Killers Around The World

Serijske ubice iz Kanade Karla Homolka i Paul Bernardo početkom devedesetih godina mučili su, silovali i ubili tri tinejdžerke. Među njima je bila i Karlina mlađa sestra...

Mediji su nakon hapšenja Karle Homolka i Paula Bernarda, bračni par serijskih ubica nazvali Ken i Barbi ubice. Lepi i mladi supružnici priznali su da su ubili najmanje tri mlade žene. Pre toga su ih mučili i drogirali.

Upoznali su se 1987. godine u jednom restoranu. Karla je tad imala 17, a Paul 23 godine. Postali su nerazdvojni. Nakon dve godine veze verili su se. Uskoro je Paul postao strašno zainteresovan za Karlinu 15-godišnju sestru Tami. Karla ga nije sprečavala da joj se nabacuje. Bila je svesna da je njen voljeni razočaran što ona nije bila devica kad su se upoznali i odlučila je da ponudi sestrino devičanstvo kao dar svom budućem mužu.

Pozvali su je na večeru, a Karla joj je u špagete stavila valijum. Bernardo je pokušao da siluje Tami dok je Karla sve to gledala. Ali droga nije bila dovoljno snažna i Tami je uskoro došla k sebi.

Svirepo ubijena u 9. mesecu trudnoće: Tragična životna priča najlepše žene Holivuda (FOTO)

Drogirali je omamljivačem za životinje

Međutim verenici nisu odustali od plana. Početkom 1991. godine Karla je s posla ukrala omamljivač za životinje. Nadrogirali su Tami i dok su roditelji sestara spavali na spratu, Bernardo je silovao Tami u podrumu. Nesrećna devojka se u toku tog monstruoznog čina ugušila. Nazvali su policiju, sve očistili, sakrili sve dokaze i njenu smrt predstavili kao nesreću. Njena smrt je posle okarakterizovana kao smrt povezana s trovanjem od alkohola.

To je bila njihova prva žrtva. Nakon toga su se venčali i nastavili sa silovanjima i ubistvima. Karla se pridružila suprugu u silovanju i ubistvu još dve tinejdžerke. Nakon toga su uhapšeni.

Glumica o vremenu provedenom u zatvoru: Tuširala sam se sa 90 žena, pretresna do gole kože

Karla svedočila protiv muža

Bernardo je dobio doživotnu kaznu zatvora, a Karla je priznala silovanje, mučenje i ubistvo troje ljudi pa je dobila samo 12 godina zatvora. Iako je Karla snimala muža tokom njegovih okrutnih zločina plavokosa lepotica nekako je uspela da uveri tužitelje da je ona bila žrtva u svemu iako su kasnije snimci pokazali suprotno. Takođe je dogovorila svedočenje protiv muža.

Svalila je svu krivicu na njega, tokom suđenja imala prazan i tup pogled, teatralno brisala suze dok su majke tinejdžerki koje je ubila davale izjavu. Izigravala je pravu žrtvu, govorila nežno i tiho i tako uspela da za stravična ubistva bude osuđena na tek 12 godina.

Iz zatvora je puštena 2005. godine. Kasnije se udala, dobila troje dece i danas živi na slobodi pod drugim imenom.

Misteriozna smrt blogerke: Kamera je snimila poslednje trenutke njenog života! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs