Sreća

Najprecizniji ljubavni horoskop za septembar: Strast i istinska sreća čeka ova tri znaka!

Zaboravite na letnje avanture, septembar je vreme za prave ljubavi
Lifestyle
11:30h Autor:
Najprecizniji ljubavni horoskop za septembar: Strast i istinska sreća čeka ova tri znaka!
Foto: Thinkstock

Ovan

Većina planeta će tokom septembra biti u gornjoj polovini vaše natalne karte što znači da će vam emotivni i porodični odnosi biti primarni. Trebalo bi da budete spremni na to da konačno rešite neke nesuglasice sa partnerom koje postoje već neko vreme. Položaj planeta će biti takav da ćete biti izuzetno emocionalno snažni, zbog zapadnog dela vaše natalne karte i 7. kuće koja je vezana za ljubav i brak. To znači da će se pojedini Ovnovi baš u ovom periodu odlučiti na brak.

Septembar je odličan period za ljubav i za usamljene Ovnove. Mnogi pripadnici bi mogli da se zaljube dok su na putu u inostranstvu ili će im pažnju privući stranac. Dobro mesto za traženje srodne duše mogli bi da budu i obrazovni centri, a neki Ovnovi će sreću pronaći pored osobe koje upoznaju tokom izlaska ili na žurci.

Dok će vam Jupiter pružati brojne mogućnosti za ljubav, Mars će omogućiti da osetite veliku emocionalnu snagu. Biće ovo period izuzetno ispunjen strašću tako da bi pojedine pripadnike ovog horoskopskog znaka uskoro mogla da iznenadi vest o trudnoći.

Bik

Jačina vaših planeta biće tokom septembra skoncentrisana u južnom delu vaše natalne karte, a karijera će vam biti u drugom planu. Bićete prilično fleksibilni u odnosu sa drugim ljudima, naročito potencijalnim partnerima što bi moglo da izrodi mnoštvo prijatnih situacija i trenutaka u ovom periodu.

Bikovi koji su u dužoj vezi mogli bi da očekuju da će im veza još više ojačati, dok je pred pripadnicima ovog znaka koji su u braku izuzetno harmoničan period. Sa svojim bračnim saputnikom bićete na istoj talasnoj dužini, tako da je ovo izuzetno dobar period da počnete da planirate potomstvo ili da intenzivnije poradite po tom pitanju.

Za slobodne Bikove izuzetno dobar period za zaljubljivanje kreće od 22. septembra, kada će osetiti pojačan uticaj planeta koje su zadužene za ljubav. Dok će pojedinci želeti neobavezno zabavljanje, ostali bi svoju drugu polovinu za ozbiljnu vezu mogli da pronađu na poslu, u nekom sportskom centru ili će uslediti poznanstvo preko neke ženske osobe.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Blizanci

Vi ćete biti pod snažnim uticajem pomračenja Sunca i Meseca koje će se odigrati 1, odnosno 16. septembra, što će se odraziti na gotovo sve aspekte vašeg života, ali ponajviše na karijeru u finansije.

Što se tiče ljubavi, bićete vođeni više srcem a logiku ćete zanemarivati. Ipak, sve će biti dobro pa možete da očekujete brojne romantične momente, a ovo se naročito odnosi na Blizance koji su u vezi ili braku. Međutim, veze koje nisu stabilne mogle bi da se okončaju baš u ovom periodu dok će oni u stabilnom emotivnom odnosu početi da razmišljaju o bebi.

Slobodni Blizanci će uživati u izlascima i druženjima, a većina bi mogla da očekuje izuzetno strastven period u kojem bi mogli i te kako da prošire svoje seksualne vidike.

Rak

Septembar će biti prilično zanimljiv i izazovan za pripadnike ovog znaka, tako da bi bilo dobro da se naoružate emocionalnom snagom i da budete fleksibilniji kako biste dobili željeni ishod. Uglavnom će se sve vrteti oko emotivnih i porodičnih odnosa, a neke od vas bi mogli da iznenade događaji u trećoj dekadi meseca.

Rakovi u stabilnoj vezi ili braku mogu da očekuju brojne romantične trenutke sa svojim partnerom. Bićete poprilično posvećeni porodici i društvenim dešavanjima. Moguće je da će pojedini Rakovi promeniti mesto stanovanja ili će renovirati postojeće.

Kraj meseca donosi brojne promene u emotivnim odnosima. Dok će oni u stabilnim vezama ostvariti neverovatno harmoničan odnos, Rakovi kojima ne cvetaju ruže u vezi će se premišljati da li da ostanu ili odu, a konačnu odluku će svakako doneti do isteka septembra. U svakom slučaju, ovo nije dobro vreme za planiranje potomstva.

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lav

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku biće pod snažnim uticajem pomračenja Sunca 1. septembra, odnosno pomračenja Meseca 16. septembra, što bi moglo da se veoma odrazi na postojeće partnerske odnose, odnosno da ih poljulja. Naročito će finansije igrati veliku ulogu u bračnim odnosima. Stabilne veze će se održati u ovom periodu dok će se okončati one koje nisu ni bile naročito uspešne.

Slobodnim Lavovima će tokom ovog meseca na pameti više biti dobar provod i avanture neko ozbiljna veza, za šta će imati više nego dovoljno prilika. Žene Lavice treba da povedu više računa o svom intimnom zdravlju, jer bi moglo doći do neplanirane trudnoće.

Devica

Tokom septembra pucaćete od samopouzdanja i magnetski ćete privlačiti sve oko sebe. Ovo se pogotovo odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka. Međutim, većina Devica u ovom periodu neće razmišljati o ozbiljnoj posvećenosti partneru već će im zabava i površne veze biti prioritet. U svakom slučaju, imaće dovoljno prilike da ostvare svoje zamisli.

S druge strane, Device koje su u ozbiljnoj vezi ili braku osetiće snažan uticaj pomračenja Meseca 16. septembra. Mnogi odnosi biće stavljeni pod lupu, tako da ovo nikako nije dobar period za planiranje potomstva. Mogući su konflikti, ali će se za većinu parova ovaj period dobro završiti tako da već krajem meseca mogu da očekuju ljubavni odnos prepun harmonije, piše besnopile.rs.

Planeta sreće, misterije ili tuge: Horoskop otkriva koja je vaša i kako deluje!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vaga

Tokom septembra većina planeta se nalazi u istočnom delu vaše natalne karte tako da je sada idealan momenat da shvatite šta zaista želite u životu i da hrabro počnete sa ostvarivanjem svojih želja. Vaša sudbina je u isključivo u vašim rukama, a Jupiter ulazi u vaš znak krajem meseca što će vam doneti dodatno samopouzdanje i mnogo dobrobiti.

Usamljene Vage mogu da očekuju da će svoj emotivni status promeniti u poslednoj nedelji septembra. Većina tih veza će od starta biti vrlo ozblijne, čak mnogo stabilnije od onih ”uhodanih” čemu je direktan ”krivac” planeta Mars.

Mnoge Vage koje su u stabilnoj vezi mogu da očekuju da će stupiti u brak, a pripadnici ovog znaka koji već imaju supružnika uživaće u strastvenim momentima. Ukoliko planirate potomstvo, ovo je odlično vreme da realizujete svoj naum.

Škorpija

Pomračenje Sunca 1. septembra i pomračenje Meseca 16. septembra imaće vrlo pozitivan uticaj na vaš emotivni život. Naročito pomračenje Meseca koje će dodatno učvrstiti vašu postojeću vezu. Međutim, vi ćete do 7. septembra biti prilično hladni i rezervisani prema partneru. Posle ovog datuma postaćete vrlo romantični i osećaćete se bezbrižno.

Slobodni muškarci rođeni u ovom znaku pokušaće da spoje posao i ljubav. Pokušaće da pronađu uticajnu osobu koja bi mogla da im pomogne u profesionalnom razvoju i napretku u karijeri.

Škorpije u braku bi mogle da uživaju sa supružnikom ako mu mnogo ne zanovetaju i prihvate ga onakvim kakav je. Pošto će ovog meseca sve prštati od strasti, vrlo je moguće da će doći do (ne)planirane trudnoće.

Bolesna opsesija horoskopskih znakova: Pratiće vas celog života!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

Pripadnicima ovog znaka je neophodno da budu mentalno jaki i emocionalno stabilni tokom septembra, jer im slede radikalne promene. No, ne plašite se jer će sve na kraju biti u najboljem redu. Vaša vladajuća planeta prelazi u znak Vage, što će vam omogućiti da vam ljubavni život bude mnogo bolji nego u prethodnom periodu.

Solo Strelčevi bi novu ljubav mogli da pronađu na poslu ili preko društvenih mreža. Potreban vam je snažan i uticajan partner i daćete sve od sebe da takvog i nađete. Međutim, posle prve nedelje veze možda će se ispostaviti da vaša nova ljubav nije onakva kakvom ste je zamišljali. Da bi veza opstala neophodno je da partnera prihvatite onakvim kakav on jeste.

Pripadnici ovog znaka u ozbiljnoj vezi mogu da očekuju vrlo romantičan period tokom ovog meseca. To se takođe odnosi na Strelčeve u braku koji će uživati u harmoničnom odnosu sa svojim supružnikom, a zvezde pokazuju da je ovo odlično vreme ako priželjkujete da ostanete u drugom stanju.

Jarac

Vama će tokom septembra karijera biti u prvom planu ali to ne znači da ćete se odreći ljubavi u ovih 30 dana. Sam početak meseca će biti izuzetno produktivan za nove emotivne veze, koje bi mogle da vam daju vetar u leđa i dodatno vas inspirišu da budete što uspešniji na poslu kad se budete fokusirali na karijeru. Takođe nije isključeno da pojedini Jarčevi upoznaju novu ljubav baš na poslu ili kada budu obavljali neku aktivnost vezanu za posao.

Kada je reč o Jarčevima u vezi ili braku, znajte da će ovo biti harmoničan ali ne naročito strastven mesec za vas i vašeg partnera. No, manjak seksa neće narušiti vaše odnose tako da možete očekivati veliku podršku svoje druge polovine u čemu god vam ona bude bila potrebna.

Vodolija

Drage Vodolije, ovo će biti odličan mesec za vas! Većina planeta se nalazi u gornjoj polovini vaše natalne karte, što će se posebno odraziti na vaš napredak u karijeri. No, to ne znači da će ljubavni život stagnirati…

Sve dok Merkur bude retrogradan (do 21. septembra) slobodne Vodolije mogu da očekuju da će im se šanse da nađu odgovarajućeg partnera samo povećavati. Nove veze koje se ostvare u ovom periodu biće uzuzetno strastvene i vrlo je moguće da ćete naići na osobu sa kojom ste veoma seksualno kompatibilni.

Vodolije u vezi ili braku treba da nauče kako da se ophode prema partneru da ne bi došlo do nepotrebnih razmirica. Sada je pravo vreme da mu kažete šta mislite i osećate i da zajedno shvatite kako da uskladite svoja mišljenja i stavove. Ukoliko vam se u život vrati bivši partner, znajte da će vaš odnos biti bolji nego što je bio lane.

Ribe

Pomračenje Sunca bi prvog dana septembra zauzetim Ribama, bilo u vezi ili u braku, moglo da donesete povećan nivo stresa i trzavice u emotivnom odnosu. Međutim, istinske ljubavi će izdržati i preživeti ovaj test.

Ovo je izvrstan mesec za usamljene Ribe, jer će biti vrlo društvene i tako steći mnoštvo mogućnosti da upoznaju zanimljive osobe. Velika je šansa da svoju novu ljubav sretnete dok završavate neku poslovnu ili finansijsku obavezu.

Ribe koje su u ozbiljnoj vezi mogle bi vrlo lako ovog meseca da stupe u brak dok će na strani Riba u braku biti Merkur, njihova planeta ljubavi. Upravo bi pod njegovim uticajem mnoge Ribe mogle da počnu planiranje potomstva. Iako je ovo generalno dobar period za vas, postoji mogućnost da postanete previše posesivni što bi moglo da uplaši vašeg partnera tako da dajte sve od sebe da do toga ne dođe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs