oproštajna turneja

Elton Džon se povlači posle 50 godina: Želim da provodim više vremena sa decom!

Elton Džon je potvrdio da se povlači s pozornice kako bi se posvetio svojoj deci, ali je naveo da ne želi da ode tek tako pa je najavio oproštajnu turneju

Muzika
Autor:
Elton Džon se povlači posle 50 godina: Želim da provodim više vremena sa decom!
Foto: Profimedia

Elton Džon će se večeras obratiti medijima, a njegov je publicista potvrdio je da se radi o objavi i njegovoj budućnosti.

Iako nikakve pojedinosti nisu poznate, engleski tabloidi napisali su da Džon planira da se povuče s koncertne pozornice nakon što mu istekne ugovor o angažmanu u Las Vegasu 19. maja i odradi dva zakazana koncerta u Gruziji 30. juna i 1. jula. Mediji nagađaju da je razlog povlačenja zdravstvene prirode. Naime, prošle godine jedva je izvukao živu glavu zbog teške bakterijske infekcije koju je zaradio tokom turneje po Južnoj Americi.

- Znao sam da sam bolestan, ali nisam znao koliko je opasna ta bakterija sve do dijagnoze koja je došla nakon devet koncerata i 24 leta avionom - izjavio je tada Džon.

Elton Džon je još 2016. godine odlučio da smanji broj nastupa kako bi više vremena provodio sa svojom decom, Zakarijem i Elajdžom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs