Koncert

Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo: Tradicija kakvu još uvek nismo videli

Etno sastav o kome se sve više priča nastupiće 15. aprila u Sava centru, a na njihovom solističkom koncertu zapevaće i prijatelji benda, popularni pevači Merima Njegomir i Dušan Svilar
Muzika
00:02h Autor:
Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo: Tradicija kakvu još uvek nismo videli
Foto: Promo

Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo sisters održaće koncert pod nazivom “Lepota je u tradiciji” na sceni Velike dvorane Sava centra, 15. aprila s početkom u 20 časova.

Na koncertu, koji publici pruža priliku da uživa u lepoti poznatih pesama, ali i otkrije tradiciju kakvu ne poznaje, kao specijalni gosti nastupiće Merima Njegomir i Dušan Svilar, kao i hor i folklor KUD-a “Branko Cvetković”.

"Izuzetno nam je drago što će Merima Njegomir biti naš gost na koncertu. Pre nekoliko godina prošle smo veliku audiciju za snimanje trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda upravo kod nje, kao odgovornog urednika. Ona je velika pevačica i naš uzor u svakom smislu", slažu se Marija i Marina Gobović.

Dušana Svilara je kao gosta pozvao Andrej Andrejević, producent i klavijaturista “Gobo Sisters Banda”, koji je više puta sarađivao s njim.

"Dušan je izuzetno talentovan pevač, divnog glasa, a pre svega jako dobar i lepo vaspitan momak, pa mi je veliko zadovoljstvo što će biti naš gost na koncertu", kaže Andrej.

Sestre Gobović i Gobo Sisters Band predstaviće na koncertu materijal sa svoja dva albuma, "Zora" iz 2014. i "Probudi se" iz 2015.

Ulaznice za koncert prodaju se na blagajni Sava centra po ceni od 1.000 dinara.

Foto: Promo
Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs