Spoj moćne scenografije, pozorišta, filma i muzike

Otvaranje Egzita uz Pet Šop Bojse!

Otvaranje najboljeg evropskog festivala biće održano na glavnoj bini Egzita u četvrtak 10. jula, na 158. rođendan Nikole Tesle i biće posvećena našem najvećem geniju
Muzika
18:32h
Otvaranje Egzita uz Pet Šop Bojse!

U čast otvaranja najboljeg evropskog festivala, Egzit je pripremio na ovim prostorima neviđen audio-vizuelni spektakl, sa legendarnim Pet Šop Bojsima u glavnoj ulozi, koji potpisuje svetska umetnica Es Devlin, čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012. godine, ali i po dizajnu turneja najvećih svetskih zvezda, kao što su Kanje Vest, Mjuz, Lejdi Gaga, Šakira, Majli Sajrus i drugi.

Ceremonija otvaranja najboljeg evropskog festivala biće održana na glavnoj bini Egzita u četvrtak 10. jula, na 158. rođendan Nikole Tesle i biće posvećena našem najvećem geniju. U temu ceremonije otvaranja će se savršeno uklopiti spektakularni multimedijalni performans Pet Shop Boysa pod nazivom “Electric”, što je i ime njihovog najnovijeg albuma. Ovaj svojevrsni mjuzikl predstavlja jedinstveni spoj moćne scenografije, pozorišta, filma, muzike, lasera, ekstravagantnih kostima, originalne plesne koreografije i obilja sjajnih hitova.

Pop giganti Pet Šop Bojsi, sa više od 50 miliona prodatih ploča, svrstani su u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji dvojac u istoriji britanske muzike. U dosadašnjoj karijeri snimili su dvanaest studijskih albuma, nominovani su za šest Gremija i dobitnici su preko dvadeset muzičkih nagrada, od čega i tri Brit nagrade. Njihovi hitovi "It's a Sin", “West End Girls”, “Go West”, “Heart”, "Paninaro", "Domino Dancing", “Always On My Mind” ili "Se A Vida E" uticali su na generacije muzičkih poklonika i dali pop muzici posebnu nijansu koja je i dalje krasi.

http://www.youtube.com/watch?v=gn-ofIAbv-w
1.990 dinara
13. juna.

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs