Svaka čast

Muška modna ikona: Evo zašto je ovaj dekica zvezda na internetu! (FOTO)

Šešir, čarape u otkačenim bojama, prsluk, košulja i leptir mašna - samo su neki od komada bez koji ovaj elegantni deka ne izlazi iz kuće
Lifestyle
12:54h Autor:
Muška modna ikona: Evo zašto je ovaj dekica zvezda na internetu! (FOTO)
Foto: Facebook/gunther.krabbenhoft

Moda se menja vremenom, ali neki trendovi su večiti. Pogledajte samo ovog vremešnog gospodina Gintera Krabenhofta, koji je maltene preko noći postao internet zvezda. I to sa razlogom!

<\/div>

Iako se ne zna koliko tačno godina ima ovaj dekica (prema nekim izvorima ima 104, dok prema drugim ima između 68 i 70 godina), to u krajnjem slučaju i nije bitno.

Moda sa britanskog dvora: Kraljičini ekstravagantni šeširi! (VIDEO)

<\/div>

Jer Ginter svim muškarcima može da održi lekciju iz stila, mada sebe ne smatra nikakvom modnom ikonom kako su ga neki nazvali.

<\/div>

"Mislim da se oblačim sasvim obično. Oduvek sam se ovako oblačio, i kada sam išao na posao i kada sam išao na vežbanje. Volim da se obradujem kada pogledam sebe. To je takođe i odraz mog unutrašnjeg bića", rekao je Ginter.

Modna pobeda: Kako je Jelena Đoković osvojila Vog! (FOTO)

<\/div>

Šešir, čarape u otkačenim bojama, prsluk, košulja i leptir mašna - samo su neki od komada bez koji ovaj elegantni deka ne izlazi iz kuće. Sa ovoliko duha i volje ne sumnjamo da će Ginter još mnogo godina da oduševljava modne sladokusce širom sveta.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs