Horoskop

Loš period je iza nas: Veliki dobitak očekuje jedan horoskopski znak!

Dok će jedini dobiti novac, drugima će ljubav cvetati. Oni koji su u braku mogu da odahnu, ove nedelje neće biti svađa. Nedeljni horoskop predviđa jedan dobar i lep period
Lifestyle
01:24h Autor:
Loš period je iza nas: Veliki dobitak očekuje jedan horoskopski znak!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa portala www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: U ovoj sedmici ćete biti nervozni. Nekako nećete biti ona stara osoba, koja je puna energije, ali nemojte brinuti. Kada prođe ova sedmica sve će biti znatno lakše i bolje. Ako niste u radnom odnosu, na žalost, ne vidim neke velike promene. Moći ćete da nađete neki poslić, ali bi to bilo honorarno.

Ljubav: Bračna situacija bi mogla biti napeta. Možete biti skloni ljubomori i to izbegavajte. Ako niste u vezi vidim dosta veliku mogućnost za promenu i to preko posla, ali nikako nemojte to činiti sa osobama koje su zauzete. U početku bi vam prijalo, ali bi brzo mogli da se zaljubite u osobu koja nije samo vaša, a to dovodi do patnje.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Bik

Posao: Imaćete više energije nego inače. Bićete orni za rad, ali će vas i nadređeni mnogo više ceniti nego inače. Jedino šta može biti loše je svađa sa kolegom krajem radne nedelje. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za trgovinu i to u prva tri dana ove nedelje.

Ljubav: Sitacija u vezi ili braku će biti mnogo povoljnija nego prethodne sedmice. Vladaće obosotrano poverenje, te ćete, samim tim, moći da uživate u ljubavi i strasti. Ako niste u vezi vidim mogućnost iste i to tokom vikenda sa osobom koju ćete da upoznate na poslovnoj večeri ili sastanku.

Zdravlje: Moguća je kratkotrajna depresija.

Ciganske karte opominju: Bik da se čuva bolesti, Lav neprilika, Jarac ljubavnika!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Izuzetno ste dominantni u poslu, ali ovoga puta to može biti i jače nego što je poželjno. Iz tog razloga možete biti skloni svađama sa nadređenima. Pričuvajte se toga u drugoj polovini sedmice. Ako ne radite aktivirajte se oko traženja poslova u inostranstvu.

Ljubav: U ovoj nedelji bićete skloni flertovanju. Ukoliko ste u vezi ili braku, ne preterujte, jer će to izazvati ljubomoru kod Vašeg partnera. Ako niste u emotivnoj vezi bilo bi dobro da pokušate da ostvarite kontak sa osobom koja je nešto starija od vas i koju ste upoznali proteklog meseca.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

Rak

Posao: Niste posvećeni poslu u dovoljnoj meri. Nekako kao da na silu odlazite na radno mesto. Sve vam teško pada, počevši od ustajanja pa do samih poslovnih zadataka. Takva loša energija će vas pratiti tokom čitave sedmice. Ako ne radite teško da ćete u ovoj sedmici uspeti da nađete kvalitetan posao.

Ljubav: Vi znate kako da volite. To ćete u velikoj meri pokazivati tokom ove sedmice. Partner će to osetiti, pa će i on biti pažljiviji prema vama. Slobodni Rakovi mogu da očekuju neobaveznu vezu sa osobom s kojom se druže već neko vreme. Međutim, nema velikih izgleda da će taj odnos prerasti u nešto ozbiljno.

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

Lav

Posao: Sedmica pred vama neće biti preterano dobra, ali će biti mnogo bolja od prethodne. Nastavite da budete uporni i odgovorni i vremenom će biti još bolje. Ako ne radite ne bi bilo loše da se aktivirate oko traženja poslova iz struke. Učinite to odmah početkom sedmice.

Ljubav: U braku je i dalje moguće mešanje, ali nakon 24-og bi trebalo da bude mnogo lakše. Važno je da ste spremni na iskren razgovor, tako da će vam to mnogo značiti. Ako nemate voljeno biće vikend bi mogao to da promeni na bolje. Tu osobu bi trebali da uponate preko starijeg muškog prijatelja.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Devica

Posao: Trudite se izuzetno mnogo. Ne mogu da kažem da radite više od svih, ali nadređeni uviđaju vaš trud. Ukoliko nastavite tako možete da očekujete povećanje plate ili unapređenje. Ako ne radite , tokom ove nedelje odmarajte I prikupljajte energiju za traženje posla u narednom periodu.

Ljubav: Neke greške ste rešili kod sebe i samim tim je odmah bolje u braku. Naravno da tu treba još dosta toga da rešite, ali dokle god ima poverenja, vaša zajednica će da funkcioniše. Ako niste u vezi, postoji šansa da ćete upoznati veoma zanimljivu osobu uz pomoć rođaka.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Vaga

Posao: Ako ste dobili ponudu za napredovanje na poslu onda znate šta vam je činiti. Posvetite se tome i budite uporni. Ako ne radite ne bi bilo loše da pokušate oko poslova koji na neki način imaju veze sa terenskim radom.

Ljubav: Nećete imati problema u braku tokom ove sedmice. Uživajte u danima pred sobom. Ako niste u vezi vidim mogućnost za promenu, ali na žalost to neće biti ništa ozbiljno. Neko će vas brzo šarmirati i buknuće strast, ali ne očekujte previše.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kičmi.

Škorpija

Posao: Više niste umorni I depresivni, te ćete samim tim, mnogo lakše da obavljate poslovne zadatke. Ukoliko nastavite da se trudite, možete ostvariti značajan napredak na random mestu na kome se trenutno nalazite. Ako ne radite ne bi bilo loše da pokušate da konkurišete za poslove u velikim kompanijama, posebno u vezi poslova koji imaju veze sa medijima.

Ljubav: Izbegavajte da mešate posao I privatan život. Ipak, ove nedelje Vas očekuje povoljna poslovna situacija, pa samim tim će I u ljubavi da bude mirno. Ako niste zaljubljeni morate da naterate sebe da se više krećete i izlazite sa prijateljima. To bi i te kako moglo da utiče na poznanstvo sa osobom sa kojom bi mogli da ostvarite finu vezu.

Zdravlje: Ne bi trebalo da imate veće zdravstvene probleme.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Strelac

Posao: Malo ste se pokrenuli oko posla i jednostavno je bolje. Imate neke ideje koje su i te kako poželjne za samu poslovnu organizaciju. Savetujem vam da svoje ideje iznesete kolegama i nadređenima. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za marketing.

Ljubav: U sedmici pred vama možete biti skloni svađi. Nećete imati velikih razloga, ali ćete biti ljutite naravi. Partner takođe neće biti smiren i samim tim morate naterati sebe da to ne činite. Slobodni Strelčevi mogu da očekuju vezu sa osobom, koja radi sa Vama.

Zdravlje: Mogući su problemi sa variranjem krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Na poslu vam neće biti tako loše, ali će vas mučiti neke druge stvari, tako da vam koncentracija neće biti preterano jaka. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za struju. Tu bi mogli da imate dosta uspeha.

Ljubav: Plašite se da kažete partneru šta vam smeta kod njega. To vas frustrira. Gledajte da kažete ono šta vas muči, jer nema potrebe da ćutite. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koju ćete upoznati u teretani ili tokom bavljenje nekim drugim sportskim aktivnostima.

Zdravlje: Moguća je zubobolja.

Vodolija

Posao: Vidi se da radite na sebi, ali to nije dovoljno. Jednostavno morate više da cenite mesto na kome ste. Ako ne radite pokušajte na poslovima vezanim za zabavu i to tokom druge trećine sedmice.

Ljubav: Nadam se da ste napokon nešto promenili kod sebe i da ste shvatili koliko dobro biće imate kraj sebe. Ako budete skloni inatu bračni partner će burno odreagovati, a to vam nikako ne treba. Ako niste zaljubljeni pokušajte da zaboravite na sve ono šta je bilo i da se posvetite osobama koje vas cene a takvih svakako ima u vašem okruženju.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Ribe

Posao: Vi ste neko koga problem još više ojača. Najbolje se pokažete onda kada vam neko kaže da ne možete taj neki poslovni zadatak da obavite. U ovoj sedmici bi mogli da pokažete svoje pravo poslovno lice, pa dajte sebe do maksimuma. Ako ne radite imaćete mogućnost to da promenite, tako da samo napred.

Ljubav: U braku je važno da voljeno biće poštujete, ali i da ga iznenadite nekim poklonom kada mogućnosti dozvole. Baš tome možete biti skloni u sedmici pred vama. Ako niste u vezi prvo šta trebate učiniti je da budete sigurniji u sebe. Zatim pokažite emociju osobi sa kojom radite i na koju svakoga dana mislite i biće uspešno.

Zdravlje: Moguć je blag skok krvnog pritiska.

Od njih očekujte samo najgore: Najveći neprijatelji prema horoskopu! (2. deo)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs