Obratite pažnju

Ljubomorni do srži, proklinju tuđu sreću: 5 osobina čoveka koji vam ne treba u životu!

Ljubomorne osobe su poprilično nezadovoljne svojim životom i u njihovom društvu ćete najčešće slušati jadikovanje
Lifestyle
20:38h Autor:
Ljubomorni do srži, proklinju tuđu sreću: 5 osobina čoveka koji vam ne treba u životu!
Foto: Shutterstock

Ljubomora je vrlo ružna osobina, a posebno onda kada pređe granicu "nestašne i slatke" ljubomore i pretvori se u pravu zlobu.

Kako prepoznati takve ljude? Ovo su neke od stvari koje će ljubomorna osoba uraditi, a na vama je da naučite da prepoznate signale.

1. Osmeh na licu, neprilični komentariOsobe koje su ljubomorne na vas, čestitaće vam, na primer, na unapređenju na poslu i pritom će na licu razvući divan osmeh. Ipak, verovatno će vam dati do znanja da ste taj uspeh postigli baš zahvaljujući njoj ili nekom drugom.

2. Izbegava vas kad postignete uspehAko ste izgubili neželjene kilograme i osećate se odlično u svojoj koži, sigurno ćete čuti neki komentar kako će se ti kilogrami vratiti kroz koju nedelju ili nešto slično.

Ne smete postati njihova igračka: 6 maski manipulatora i kako se zaštititi!

3. Stalno se žaleLjubomorne osobe su poprilično nezadovoljne svojim životom i u njihovom društvu ćete najčešće slušati jadikovanje.

4. Vode s vama (pre)duge razgovoreVeć ste toliko puta ispričali jednu temu i znate šta muči tu osobu u najsitnije detalje. Ali, ona opet ima potrebu sve da ispriča još jednom i stavi sebe u centar pažnje.

5. PsujuNa taj način pokušavaju da se "izbore" sa osobama koje vide kao superiornije. Lako ćete prepoznati da je reč o nesrećnim, ljubomornim osobama.

3 najljubomornija horoskopska znaka: Potpuno će vas uništiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs