Astrologija

Ljubomora, umor, kritike, ali i nove mogućnosti: Evo šta vam predviđa horoskop ove nedelje!

Nedeljni horoskop od 15. do 21. februara donosi mnogobrojne mogućnosti
Lifestyle
14:28h Autor:
Ljubomora, umor, kritike, ali i nove mogućnosti: Evo šta vam predviđa horoskop ove nedelje!
Foto: Shutterstock

Ovaj tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Ovan

Posao: Poslovna energija vam je na zavidnom nivou. Verovatno ste iscrpljeni od nekih drugih stvari u vezi sa životom, ali ste na poslu maksimalno posvećeni i to je super. Ako niste u radnom odnosu pravo je vreme da se aktivirate oko traženja istog i slobodno pokušajte na mestima na kojima se traži veliki trud i puno rada.

Ljubav: U braku će biti malo trzavica, ali ništa tako strašno. Rešićete vi to na vaš način, tako da ne brinite. U koliko ste slobodni budite konkretni ka osobi sa posla koja tu uporno želi da vam priđe, a vi ne reagujete. Nemate razloga za odbijanjem kada oboje želite isto.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Bik

Posao: Poslovna energija vam jača. Imate više volje za radom nego inače. Predstoje vam jako lepe vesti od šefa. Ako budete dobili ponudu u smislu da pređete na neko drugo radno mesto savet je da prihvatite. Nećete se pokajati. Ako ne radite, sredinom sedmice ćete imati mogućnost da se zaposlite u trgovini, pa iskoristite priliku koja vam se bude ukazala.

Ljubav: Bračna situacija je dobra. Samim krajem sedmice ćete imati jednu ljubomornu scenu, pa gledajte istu da rešite na smiren način i bez inaćenja. Ako ste slobodni, tokom izlaska za vikend sa drugaricom ćete imati mogućnost ulaska u vezu, pa je iskoristite. Osoba će delovati hladno na prvi pogled, ali znajte da je to samo njegova maska.

Zdravlje: Moguće su kraće depresije.

42. godina života je izuzetno bitna: Astrologija otkriva zašto!

Blizanci

Posao: Jedan od poslovih saradnika će u vama probuditi nervozu sredinom sedmice. Naterajte sebe da ne odreagujete burno i što je još važnije da to ne dođe do nadređenih, jer možete snositi posledice. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost da to rešite na mestu koje ima veze sa nekom zabavom kao što je igraonica i sl.

Ljubav: U braku će biti više emocija, ali i ljubomore. Nekako ćete mnogo biti skloni flertu i to može da izazove svađu sa partnerom. Lepo je što volite da izlazite i da se provodite, ali naterajte sebe da to ne činite u narednih sedam dana. Slobodnim osobama je moguća burna avantura sa starijom i uspešnom osobom.

Zdravlje: Moguće je variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: U sedmici pred vama nećete u toj meri biti vredni, ali ćete pokazati želju za uspehom. Nadređeni će to uvideti i biće spreman da vam pomogne. Ako niste zaposleni to ćete moći da promenite, ali na žalost to neće biti u toj meri kvalitetan posao, već nešto gde ćete raditi nako kraće vreme.

Ljubav: Nadam se da ste rešili prošlonedeljnu nedoumicu sa partnerom i da je sada bolje. Ako jeste onda će svakako biti bolje. Slobodnim osobama je vidljivo mnogo flerta i ponuda za vezu, ali će te ponude u glavnom biti one neobaveznog karaktera, pa je na vama da odlučite da li tako nešto želite, ili ne.

Zdravlje: Moguće su prehlade.

Veliki kineski horoskop za 2016: Jednom znaku počinje savršena godina za ljubav!

Lav

Posao: Na poslu ste izuzetno energični, ali i tvrdoglavi. Nemojte ulaziti u svađe sa osobama za koje radite. Nekada je pametno ućutati, ali sve u svemu ne stoji vam ništa preterano strašno. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima poput marketinga, programera i sl. Tu biste mogli lepo da se snađete.

Ljubav: Odnos između vas i voljenog bića će biti na zavidnom nivou, ali se čuvajte provokacije partnerovog prijatelja. Može vas jako iznervirati i da onda odreagujete na način koji baš i nije preporučljiv. Slobodnim osobama je moguća veza sa jako dobrim prijateljem koga znate relativno dugo.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Devica

Posao: Na poslu niste neko ko pravi greške, ali ste previše umorni. Naterajte sebe da spavate više, tj. da legnete na vreme kako biste bili puni snage koja će vam i te kako biti potrebna u ovoj sedmici. Ako niste zaposleni, to ćete moći da promenite, ali nećete biti zadovoljni tim poslom zbog tempa rada koji se tamo traži.

Ljubav: U braku ima ljubavi koja je dosta jaka i to je svima jasno koji vide vas i partnera, ali se morate promeniti u smislu da ćete i vi pružti pažnju, a ne samo to da tražite od partnera. Slobodnim osobama će neko sasvim iznenada moći da uleti u život. Od flerta koji traje jako dugo je moguć nagli ulazak u vezu pa iskoristite priliku.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta.

Koga će raskid dotući, a koga je baš briga: Horoskop razotkriva dušu!

Vaga

Posao: Na poslu je vidljiva vaša posvećenost, ali i to da nekako kao da radite na silu to šta radite. Ne ide vam sjajno to je činjenica, ali je vidljivo da će moći da bude bolje i na to nećete čekati još dugo. Ako niste zaposleni preskočite ovu sedmicu jer nije dobra za taj neki novi poslovni početak.

Ljubav: U braku ćete imati bolju komunikaciju. Bićete srećniji sa voljenim bićem. Iznenadite jedno drugom odlaskom na romantičnu večeru, ili u noćni provod. Slobodnim osobama je moguća uzbudljiva veza sa osobom koju ćete iznenada upoznati preko poslovnog okruženja.

Zdravlje: Moguće su alergije.

Škorpija

Posao: Tokom narednih sedam dana ne stoji nista strašno na poslu. Imaćete veliku mogućnost ozbiljnog razgovora sa nadređenom osobom, pa iskoristite sve to na pravi način. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima poput jačih televizijskih kuća i sl. i to pogotovo ako imate ponudu od strane starije muške osobe.

Ljubav: Sada ste jednostavno u takvoj fazi da vidite šta je bolje, a šta lošije po vas. Pošto je tako onda znate kako treba da se postavite ka partnneru, tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je vidljiva velika mogućnost veze preko uspešnog prijatelja pa iskoristite sve to. Nemate razloga da se plašite emotivnog povređivanja, jer do toga neće doći.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama.

Stari srpski horoskop: Roždanik pogađa sa neverovatnom preciznošću!

Strelac

Posao: Nemojte biti toliko napeti. Vidite da pravite sve veće i veće greške kada ste takvi. Izdržite do sredine sedmice i onda će nakon toga biti mnogo lakše nego što je sada u ovom trenutku. Ako niste u radnom odnosu to ćete moći da promenite, ali samo na način da ćete raditi honorarne poslove.

Ljubav: U braku ima ljubavi, ali ste nekako oboje statični. Nikako da unesete neku novinu u odnosu. Sedmica pred vama je dobra da baš na tome poradite. Recimo da više izlazite i sl. Ako niste u vezi, imaćete mogućnost na nekom kraćem putu da upoznate tu neku osobu koja će biti uspešna u poslu, ali na žalost ne i slobodna.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem.

Jarac

Posao: Vredni ste, odani poslu i tako i nastavite. Čuvajte se lažnih kolega tj. budite spremni da odreagujete na pravi način ako neko pokuša pričama da vas prikaže kod nadređenih u drugačijem svetlu. Ako niste zaposleni to ćete moći da promenite, ali samo uz pomoć muškog prijatelja u koga nemate toliko poverenja.

Ljubav: Partner vas jako voli, ali mu nemojte udarati na sujetu. Znate šta mu smeta tako da ne činite greške. Moguća je svađa oko vašeg oblačenja. Ako ste slobodni, vidljiva je velika mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati u kafiću. U taj večernji izlazak ćete otići sa najboljom drugaricom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa štitastom žlezdom.

Šarm žene Vage kao najjače oružje: Evo zašto muškarci lude za njom!

Vodolija

Posao: Ušli ste u sedmicu gde su moguće jako velike kritike od strane poslodavca. Za to ste iskreno rečeno sami krivi. Mnogo ste olako shvatili radno mesto i tu je problem. Ako niste u radnom odnosu sve šta možete pokušati je da nađete neki vid posla koji biste radili od kuće i to za računarom.

Ljubav: U braku je malo lakše u odnosu na proteklu sedmnicu. Ima i dalje inata, ali je slabijeg intenziteta. Pokušajte da pričate sa partnerom. Prihvatite ono šta sugeriše, a i on će vaše takođe. Ako niste u vezi gledajte da idete u pozorišta, bioskope i druga slična mesta, jer baš tamo možete upoznati dosta dobru osobu za sebe u sedmici koja traje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima.

Ribe

Posao: Dok većina kolega na poslu na kome radite padaju, vi kao da ste tek sada dobili snagu. Nemojte misliti da šefovi to ne vide. Nastavite tako i verujte da možete još mnogo više. Ako niste zaposleni kupite oglase što pre i aktivirajte se oko traženja posla. Komercijala vam ne bi bila loš izbor.

Ljubav: U braku je emocija vidljiva, ali nemojte biti ljubomorni na voljeno biće. Ako je pogledala nekoga ko izgleda lepo nije učinila ništa u toj meri strašno. Takva scena je moguća krajem sedmice, pa nemojte da se iznervirate. Ako ste slobodni u prevoznom sredstvu je moguće iznenađenje. Slobodno se opustite i izađite na piće sa tom osobom ako vam ponudi.

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima ruke.

Godina rođenja otkriva: Kako dobre i loše planete utiču na vaš život!

Astrolog Nenad Vidojević

astrousluge.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs