"KOLAČIĆ JE NAJSLAĐA STVAR KOJU ĆETE DANAS VIDETI": Video koji je raznežio ljude širom sveta a sve zahvaljujući NJEMU

Hvala učitelju koji je dopustio Kolačiću da boravi u učionici i tako nastane ova prelepa scena.

Ljubimci
12:39h Autor:
"KOLAČIĆ JE NAJSLAĐA STVAR KOJU ĆETE DANAS VIDETI": Video koji je raznežio ljude širom sveta a sve zahvaljujući NJEMU
Kolačić je najlepša stvar koju ćete danas videti na internetu., Foto: printscreen/youtube/27nancy02

Ovaj video objavljen na društvenoj mreži TikTok vrlo brzo je posao viralan a prikazuje jedan nežni momenat između devojčice i njenog psa u školi. Treba se zahvaliti i učiteljui koji je dopustio životinji da boravi u učionici i pruži podršku svom najboljem prijatelju.

Pas po imenu Galletita (kolačić na engleskom), dospeo je na naslovne strane širom sveta. Snimljen je kako dremka na ramenu devojčice koja je tokom časa pravila beleške u svojoj svesci. Ovaj ljubimac se nežno priljubio uz nju i na momente je delovalo kao i da zaista spava.

Pas spava
foto: printscreen/tiktok/27nancy02

Prelepa scena je podeljena u klipu sa natpisom „Najslađe što ćete videti danas“, izazvala je senzaciju na mreži, a ljudi u komentarima hvale i psa i učitelja.

Oni su najlepša bića na Zemlji“, napisao je jedan korisnik. Drugi je odlučio da istakne gest nastavnika, rekavši: „Najlepše je to što im je učitelj dozvolio da uđe. Hvala vam." Video je već pregledan preko 5 miliona puta.

Nakon što je neko u šali rekao da je pas tako druželjubiv da daje devojčici sve odgovore na vežbanja, korisnik je šaljivo uzvratio. „Zašto me razotkrivaš? Okrenuo sam joj se ovako da bih joj rekao samo jedan odgovor. Osim toga, učimo zajedno“, stoji u komentaru snimka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs