Prijavite se

Posle tebe: Poklon knjiga za uzbudljivo leto!

Čitaoci koji osvoje knjigu moći će da je preuzmu na našem štandu I LOVE USCE u Ušće shopping centru u petak, 15. jula
Knjige
19:54h Autor:
Posle tebe: Poklon knjiga za uzbudljivo leto!
Foto: Promo

Začinite ovo najlepše i najuzbudljivije godišnje doba sjajnim naslovima, inspirativnim junacima, romantičnim pričama i fatalnim ljubavima.

Kao idealan za vrele letnje dane kraj bazena ili uz obalu mora, Stil i izdavačka kuća Vulkan za vas su izdvojili roman sjajne Džodžo Mojes, "Posle tebe".

Gde jedna priča završi, druga počinje...Kako čovek nastavi dalje kada izgubi voljenu osobu? Kako može da pohvata deliće svog života, okrene novi list?

Za Luizu Klark, novi početak veoma je težak. Nakon Vilove smrti, oseća seizgubljeno i prazno. Prošlo je već mnogo vremena, a Lu i dalje nije ona stara: šest meseci sa Vilom, u kojeg je bila ludo zaljubljena, u potpunosti su je promenili.

Kada joj se jedne večeri na pragu pojavi potpuni stranac, Lu mora brzo da odluči. Ako zatvori vrata, njen život ostaće takav kakav jeste: jednostavan,običan, pomiren sa sudbinom. Ali ako ih otvori, rizikuje sve. Ipak, obećala je i Vilu i sebi da će živeti, i ako želi da održi to obećanje, mora da pusti u život nešto novo.

Hoće li Lu ikada više moći da voli?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs