Saznajte šta vam je zacrtano

Kineski horoskop za jun otkriva: Ljubav je u vazduhu jednom znaku!

Budući da i čitava 2016. godina pripada Vatrenom Majmunu, očekuje nas mnogo radosti i strasti
Lifestyle
23:42h Autor:
Kineski horoskop za jun otkriva: Ljubav je u vazduhu jednom znaku!
Foto: Shutterstock

Konj je uleteo galopom u svoj solarni mesec 5. juna 2016. godine i vladaće vatrenim delom kineskog leta!Ove godine, reč je o Drvenom Konju, pa će vatra goreti iz sve snage. Budući da i čitava 2016. godina pripada Vatrenom Majmunu, očekuje nas mnogo radosti i strasti, piše Lovesensa.rs.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

Pacov

Ako ste slobodni i spremni za novu ljubav, to i dalje ne znači da treba da verujete u sva obećanja. Ovoga meseca poznanstva će ostati sasvim površna, te spremnost za ljubav treba čuvati za ozbiljniju priliku. Na poslovnom planu sve će zavisiti od vaše perspektive. Ne opirite se promenama jer će vam one samo još teže pasti. Odložite donošenje čvrstih stavova za mesec dana, tada ćete imati bolju sliku.

Bivo

Stvari se zahuktavaju na poslovnom planu. Preispitajte svoje postupke i prilagodite se datoj situaciji. Ukoliko imate nerešenu situaciju, dobićete priliku da rešite ovo pitanje u narednih mesec dana. Vaše emocije su snažne i često ne umete da se nosite sa njima. Možda ste pod pritiskom zbog problema na poslu. Opustite se i obnovite kontakte sa voljenim osobama. Ako nije uspelo sa predhodnim partnerom, odustanite od te ideje.

Presudne promene od 8. februara: Evo šta nam donosi godina Vatrenog majmuna!

Tigar

Na poslovnom planu morate stvoriti novu taktiku. Nađite rešenje koje do sada niste imali prilike da predložite, budite kreativni. Vaša imaginativna rešenja će iznenaditi saradnike u narednom periodu. Preterana potreba za slobodom neće poboljšati situaciju u vezi. Razgovarajte sa partnerom i rešite nedoumice. Ako ste slobodni, ovog meseca je najbolje da tako i ostane, jer niste spremni da zaplovite u nešto ozbiljnije.

Zec

Neko vas posmatra i prati svaki vaš korak. Tračevi se šire brže od pohvala. Najbolje je da se u ovom periodu pritajite i osluškujete okolinu. Otvorili ste novo poglavlje na ljubavnom planu, uživajte u zabavi i romantičnim trenucima. Zauzećete važno mesto srcu osobe koja se nalazi u vašoj okolini.

Zmaj

Na poslovnom planu, budite oprezni kome dajete otvorene savete. Nemojte trčati na prvu loptu. Svoje mišljenje izrazite smireno, samo nakon dužeg posmatranja. Ovaj mesec je u znaku druženja. Ukoliko steknete novo prijateljstvo, to će biti najbolja podloga za buduću vezu. Prijatelji mogu da dele sve. Ljubav je u vazduhu i ukoliko tražite partnera mogli biste u narednom periodu da se zaljubite do ušiju, bilo bi obostrano.

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

Zmija

Na poslovnom planu morate biti pažljiviji u proceni situacije. Uvek tražite savet okoline, izbegavajte da sami donosite zaključke. Budite uporni ukoliko tragate za nekim odgovorima, oni mogu biti presudni za vaš razvoj na poslu. ''Kompromis'' i ''promena''- dve ključne reči u odnosu sa partnerom ovog meseca. Čak i ukoliko prihvatite kritiku na svoj račun, umnogome ćete poboljšati situaciju. Ukoliko tragate za partnerom, nova avantura bi mogla biti iza prvog ćoška.

Konj

Ovog meseca će biti pojačana nervoza ukoliko posao koji ste dobili ne ispunjava vaša očekivanja. Budite promišljeni i izbegavajte da iznosite svoja mišljenja u narednom periodu. U vezi dolazi do razilaženja u mišljenjima. Nijedna strana ne želi da se prilagodi. Bilo bi dobro da ovog puta to budete vi. Ukoliko ste slobodni, ovog meseca ćete biti nadahnuti i otvoreni za nova poznanstva.

Koza

Timski rad će biti vrlo naglašen ovog meseca. Povežite se, osluškujte kolege i predložite slične ideje. Uspeh je zagarantovan samo ukoliko svi radite kao jedan. Ukoliko tragate za partnerom, morate napraviti određenu selekciju. Nagle reakcije će samo prouzrokovati dodatan pritisak na početku veze, budite smireni.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Majmun

Ukoliko ste prekinuli neko značajno partnerstvo u proteklom periodu, sada imate priliku da ga ponovo izgradite. Započnite jednostavnim objašnjenjem situacije i nadajte se najboljem. Iskusićete neočekivane ljubavne avanture, događaje i reakcije. Stvari ćete videti mnogo jasnije nego pre. Ukoliko ste slobodni, imaćete mnogo otvorenih ponuda. Ovo je jedan od povoljnijih perioda u vašem ljubavnom životu, iskoristite ga.

Petao

Ukoliko ste mislili da možete da otaljate neki posao i završite ga na brzinu, prevarili ste se. Detalji mogu odati vašu nemarnost, uverite se da je sve pedantno odrađeno. Spremni ste za ozbiljniju vezu, ali budite oprezni u odabiru partnera. Svako doživljava ljubav i vezu na drugačiji način. Ovaj mesec ipak nije pravi za taj poduhvat. Imaćete šansu da saznate koliko vam zaista znači određeno prijateljstvo.

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

Pas

Na poslovnom planu vas očekuje veliki uspeh ovog meseca. Iskoristite svaku ukazanu priliku da se dokažete. Neverovatno je koliko možete postići kada prestanete da pričate i počnete više da slušate. Otvorite vrata za uspešnu komunikaciju kako biste poboljšali kvalitet odnosa sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, najbolje bi bilo da tragate za prijateljstvom koje će imati potencijala da preraste u vezu.

Svinja

U intenzivnoj ste potrazi za motivacijom na poslu. Odradite posao, primite pohvale i iskoristite sve prilike koje će vam se same otvarati. Želite da sakrijete svoja osećanja, uprkos tome što partner očekuje da ih izražavate. Slobodni će se prepustiti flertu i uživati u površnim kontaktima ovog meseca. Donosite mudru odluku u odabiru društva i održavanju distance sa poznanicima.

Potpuno blagostanje čeka čak 3 znaka u junu: Neverovatno tačan horoskop!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs