Puno dešavanja

Kajanje zbog loše odluke: Jednom znaku nedelja pred nama neće biti najsrećnija!

Saznajte šta vam detaljno predviđa nedeljni horoskop za period o 30.5. do 5.6.
Lifestyle
15:50h Autor:
Kajanje zbog loše odluke: Jednom znaku nedelja pred nama neće biti najsrećnija!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa portala www.astrousluge.com.

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Prošla sedmica vam nije bila laka, ali će zato ova biti znatno bolja. Bićete boljeg raspoloženja na poslu i samim tim ćete imati više zadovoljstva. Napravićete neke značajne dogovore sa nadređenima, tako da budite bez brige. Ako ne radite, imaćete mogućnost da se zaposlite na mestu vezanom za komercijalu.

Ljubav: U braku je moguća svađa sa voljenim bićem. Zbog poslovnog nezadovoljstva će biti sklona da vas uvredi i da onda vi budete u stanju svašta da joj kažete. Budite nekako staloženi u takvoj situaciji i pokušajte da otkrijete šta voljeno biće konkretno muči. Ako niste u vezi vidljiva je mogućnost promene preko jako dobrog prijatelja.

Zdravlje: Moguća je depresija tokom vikenda.

Bik

Posao: Na poslu su moguće značajne promene i to pre svega one koje ukazuju na napredovanje. Ako do istih dođe iskoristite ih na pravi način. Ako ne radite, na žalost ne vidim preteranu mogućnost za nalaženjem kvalitetnog posla, tako da ipak sačekajte da prođe ova sedmica.

Ljubav: U braku je ljubav jaka. Tako će biti i tokom ove sedmice, tako da nemojte da brinete. Ako niste zaljubljeni, a ima neko koga ste upoznali preko brata ili sestre, savet je da pristanete na vezu sa istim. Bilo bi dobro ako je rođen u vatrenom znaku Zodijaka, i ako nema brak iza sebe.

Zdravlje: Moguć je blag skok krvnog pritiska.

Potpuno blagostanje čeka čak 3 znaka u junu: Neverovatno tačan horoskop!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Na poslu je i dalje moguća nervoza. Mnogo će zavisiti od toga kakvu ste komunikaciju sa nadređenima imali protekle sedmice. Ako je bila dobra, onda nećete imati većih problema. Ako ne radite, vidim mogućnost posla koji ima veze sa hranom na neki način. Aktivirajte se oko traženja takvog posla tokom samog kraja radne sedmice.

Ljubav: U braku je i dalje moguća svađa zbog flerta kome ste skloni. Zavisi od vas da li će tako biti i na dalje, ili ne. Ako ste se promenili onda će biti bolje. Ako nemate vezu vidim mogućnost novih dešavanja i to sa osobom koju ćete upoznati dok budete kupovali hranu, bilo da je u pitanju u prodavnici, ili na mestu gde se prodaje brza hrana.

Zdravlje: Mogući su problemi sa lošom cirkulacijom.

Rak

Posao: Poslovna energija će vam biti jača. Bićete jače volje i samim tim će biti lakše obavljanje poslovnih zadataka. Ne vidim vam mogućnost napredovanja na poslu, ali svakako vidim mnogo bolju situaciju nego što je bila protekle sedmice. Ako ne radite, pokušajte na mestima poput velikih trgovinskih marketa.

Ljubav: Srećni ste i to će svakako i voljeno biće osetiti. Slobodno mu podarite svu ljubav koju osećate bez i malo straha. Ako postoji mogućnost, ne bi bilo loše da svi porodično idete na neki izlet za vikend. Ako niste u vezi, pristanite na ponudu za vezu od strane osobe koja je rođena u znaku Riba.

Zdravlje: Mogući su stomačni bolovi.

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lav

Posao: Sedmica pred vama donosi više poverenja od strane nadređenih osoba ka vama. Samim tim će vam na poslu biti bolje, a moguća su dešavanja u smislu da vam ponude neki dodatni posao koji će svakako biti adekvatno plaćen. Ako ne radite, ne bi billo loše da usmerite svoju energiju na traženje poslova gde znanje jezika igra važnu ulogu.

Ljubav: Sada će vam u braku biti bolje. Nastupio je period koji ukazuje na zadovoljstvo, tako da nemate razloga za brigom. Moguća je neka manja nesuglasica oko nekih kućnih poslova i slično, ali neće to biti ništra tako strašno. Ako niste u vezi, moguća je ista sa osobom koju bi trebalo da upoznate u kafiću.

Zdravlje: Moguća je alergija.

Devica

Posao: Nadam se da protekle sedmice niste doneli pogrešnu odluku i napustili posao na kome ste radili. Ako to niste onda će vam biti ok, ali ako jeste onda je moguće da se pokajete i da poželite da se vratite nazad za šta su vam šanse jako male. Ako ne radite pokušajte da nađete posao iz oblasti komercijale.

Ljubav: Posvećeniji ste porodici i to je dobro. Nije bilo sjajno, ali je važno da sada ide na bolje. Ako primetite da je partner umoran od posla nemojte ga provocirati. Može biti sklon svađi u takvoj situaciji i to samim krajem nedelje i to treba izbeći. Ako ste slobodni ne vidim vam više od avanture.

Zdravlje: Moguće je povećanje holesterola.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

Vaga

Posao: Na poslu je situacija stabilnija nego inače. Ide vam dobro i samim tim pravite uspehe. Samo tako nastavite i na dalje, ali jedno moram da vam kažem, čuvajte se moguće svađe sa koleginicom koja nosi dugu plavu kosu. Ako ne radite ne vidim neku veliku mogućnost zaposlenja na kvalitetnom mestu, ali neki poslić koji se radi za dnevnicu svakako možete naći.

Ljubav: Vi ste veliki šarmer i emotivac. Prosto zračite pozitivnom energijom, a to izuzetno uspešno znate da prenosite na partnera. Samo tako nastavite. Ako niste u vezi, na nekom putu bi trebalo da upoznate dosta dobru osobu za sebe. Moguće je čak da se to dogodi i u autobusu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u ramenima.

Škorpija

Posao: Često znate da varirate u raspoloženju na poslu. Samo malo na tome poradite i neće biti nikakvih problema. Ako niste u stalnom radnom odnosu, moguća je promena u smislu da budete primljeni u stalni radni odnos. Ako niste zaposleni, znajte da bi druga polovina sedmice to stanje mogla da promeni, ali nemojte biti previše izbirljivi.

Ljubav: Moguća je manja napetost u braku, ali iz raloga što ste umorni od posla. Moguća je provokacija i od strane dece, ali sve u svemu mislim da ćete tu situaciju uspešno rešiti. Ako niste zaljubljeni, a ima neko koga ste upoznali na šetalištu kraj reke aktivirajte se oko nje i započnite vezu.

Zdravlje: Moguća je kraća prehlada.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Odmorili ste se i sada možete krenuti dalje u poslovne pobede. Činjenica je da nadređeni zahteva više truda i rada od strane vas, ali će to i nagraditi. Ako niste u radnom odnosu vidim mogućnost posla koji ima veze sa prevozom, pa se pokrenite oko traženja takvog vida posla.

Ljubav: Nervoza vas prolazi i samim tim je lakše u braku. Ljubav je dosta jaka, ali i ta neka hemija. Budite to šta jeste i uživajte. Ako niste u vezi, imaćete mogućnost da preko starijeg ženskog prijatelja upoznate neku osobu. Druga polovina sedmice vam po tom pitanju obećava.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za disanje.

Jarac

Posao: Na poslu je moguća nerijatna situacija. Vi ste tip ličnosti koji najviše mrzi kada vam neko uporno traži da posao obavite na komplikovaniji način, nego što mislite da je to potrebno. Nažalost, ovoga puta ćete morati da se pomirite sa nastalom situacijom pa gledajte da se ne inatite, jer inat ne bi bio dobar po vas. Ako ne radite moguće je zaposlenje na poslu vezanom za rad iz oblasti građevine.

Ljubav: Počeli ste dosta da sumnjate u partnera. To i nije tako dobro. Vi obično niste od takvih, ali je savet da prvo proverite situaciju, pa tek onda da iskalite bes ako ima osnova za istim. Mislim da grešite u proceni. Ako niste u vezi tokom utorka, ili srede je moguća ista sa komšijom.

Zdravlje: Moguće su vrtoglavice.

Ovo je najsebičniji znak na planeti: Povrediće vas dok trepnete!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vodolija

Posao: Sve se više trudite oko posla na kome ste. Imate i dalje faze kada nemate volju, ali je ona kratkotrajna. Ide na bolje, to je bitno, ali znajte da možete doživeti neki vid napada da tako kažem od strane nadređenog, jer ga jako nervira što zna da možete mnogo više, ali jednostavno nećete. Ako ne radite, pokušajte na poslovima koji imaju veze sa kozmetikom na neki način.

Ljubav: Nastavite i dalje da radite na sebi. Iznenadite voljeno biće poklonom i na sve to nadovežite svoje lepo ponašanje ka njoj. Značiće vam i te kako u sedmici pred vama koja može biti izuzetno burna ukoliko učinite suprotno. Ako ste slobodni moguća je avantura preko posla i to je sve.

Zdravlje: Moguće je pojavljivanje stomačnog virusa.

Ribe

Posao: Kako je lepo videti toliku energiju u ljudskom biću. Kada hoćete radite za petoricu, a kada nećete bolje i da niste na radnom mestu. Jednostavno ste takvi, ali dobro. Važno je da ste zadovoljni i da će moći da bude još bolje. Ako ne radite pokušajte oko poslova koji su vezani za rad za kompjuterskim programima.

Ljubav: U braku ima ljubavi, ali i strasti. Partner vam više veruje i nekako je našao modul pravog ponašanja koji prija i vama i njemu u nekim situacijama. Moguća je ljubomora od vas sredinom sedmice, pa to gledajte da ne činite. Ako ste slobodni moguć je ulazak u vezu sa osobom koju bi trebalo da upoznate na javnom mestu.

Zdravlje: Zdravlje će vam biti dobro.

Ovo je najinteligentniji znak u horoskopu: Niko mu ne može odoleti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs