Neverovatno iskustvo

Iz ugla sobe čula sam jecaj starice, a nikog nije bilo: Priča koja ledi krv u žilama!

Njena majka ubeđena je da je to bila poruka upozorenja od anđela čuvara
Lifestyle
17:04h Autor:
Iz ugla sobe čula sam jecaj starice, a nikog nije bilo: Priča koja ledi krv u žilama!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Vanesa Čikita Gutierez ispričala je svoju priču o jezivom plaču deteta, a potom i starice koji zapravo nisu postojali i kako je to spasilo život njenom sinu. Njenu priču preneo je BuzzFeed.

"Kad sam rodila svoje treće dete, sve je u početku bilo u redu... dok nije napunio tri nedelje i počeo da povraća svaki put kad bih ga nahranila. Odvela sam ga doktoru i prepisao nam je lek koji će da kontroliše problem.

Te noći, bila sam prezabrinuta da bih mogla da spavam. Oko dva ujutro odlučila sam da iskoristim svoju nesanicu i upalim veš mašinu. Odjednom sam čula dečiji plač. Međutim, beba je spavala u kolevci, a moja ostala deca bila su u svojim sobama i spavala.

Šaptačica anđelima otkriva: Svako ima svog čuvara, evo kako da ga prizovete!

Stajala sam trenutak u hodniku i odjednom sam čula potpuno drugačiji plač koji je dolazio iz ugla dnevne sobe. Zvučao je kao plač starije žene koja jeca, preplavljena tugom i očajem. Strah me potpuno paralizovao, ali osetila sam da moram da odvedem svoju bebu u bolnicu. I tako sam u 4 ujutro odvela novorođenog sina u bolnicu, sproveli su brojne testove i nakon toga rekli da mora hitno u drugu bolnicu na operaciju stomaka. Doktor mi je rekao da smo čekali duže da bismo ga verovatno izgubili.

Još uvek nisam sigurna šta se dogodilo te noći, ali moja mama insistira da je to bila poruka upozorenja od anđela čuvara."

Da li vas čuvaju anđeli čuvari: 7 znakova da su u vašoj blizini!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs