OVAJ ZNAK ZODIJAKA JE MAJSTOR MANIPULACIJE: Prevešće vas žedne preko vode, dok ćete misliti da vam je najbolji prijatelj

Mnogo toga utiče na osobu koja je sklona manipulaciji, a jedan od faktora je i horoskopski znak kojem priprada

Horoskop
OVAJ ZNAK ZODIJAKA JE MAJSTOR MANIPULACIJE: Prevešće vas žedne preko vode, dok ćete misliti da vam je najbolji prijatelj
Foto: Shutterstock

Manipulatori su ljudi koji vole da kontrolišu i utiču na vas i vaš život, a ovo su najočigledniji manipulatori u Zodijaku:

Jarac: Tiha voda brege roni

Jarčevi, kojima vlada Saturn, često skrivaju svoje lukavstvo iza maske discipline i odgovornosti. Imaju strateški um, suptilno usmeravaju situacije prema svojim željama.

Blizanci: Šarmantni kameleoni

Blizanci, predstavljeni dvostrukim simbolom, poznati su po svojoj prilagodljivosti i šarmu. Njihova sposobnost promene može dovesti druge do zbunjenosti u vezi sa pravim namerama predstavnika ovog znaka.

Devojka, Žena, Lice, Oči, Leto
foto: Shutterstock

Škorpija: Emocionalni čarobnjak

Škorpije, kojima vlada Pluton, koriste moć intenzivnih emocija da manipulišu situacijama u svoju korist. Sa svojom magnetnom aurom i dubokom emocionalnom inteligencijom, predstavnici ovog znaka mogu suptilno da kontrolišu dinamiku bilo koje veze.

Ribe: suptilni stvaraoci snova

Ribe, kojima vlada Neptun, često nisu ni osumnjičene za manipulaciju zbog svog sanjivog i saosećajnog ponašanja. Međutim, iza spoljašnje ljuske krije se suptilni manipulator koji koristi empatiju kao sredstvo da utiče na druge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs