HOROSKOP NOVAKA ĐOKOVIĆA OTKRIVA KOJA JE NJEGOVE SLABA TAČKA I KAKO USPEVA UVEK DA POBEDI: Ovo su mu zvezde predvidele

Horoskop Novaka Đokovića otkriva sve o njemu, posebno kako pronalazi motivisanost da i dalje obara sve rekorde pred sobom!

Horoskop
13:37h
HOROSKOP NOVAKA ĐOKOVIĆA OTKRIVA KOJA JE NJEGOVE SLABA TAČKA I KAKO USPEVA UVEK DA POBEDI: Ovo su mu zvezde predvidele
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Naš teniser Novak Đoković, čovek koji na svakom koraku predstavlja svoju zemlju na najbolji mogućni način i za čije ime je čuo ceo svet, teško da će odustati dok se ne bude upisao u sve moguće rekorde ovog sporta.

Do sada mu je pošlo za rukom da postavi brojne istorijske rezultate, a na njegovim vitrinama gotovo da nema mesta da nagrade, koje smo pristižu. Noletova dominantnost na tronu je fascinantna. I dalje nastavlja da pomera granice u sportu koje će, čini se, biti nedostižne mlađim generacijama

Novak Đoković
foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali, kako su mu zvezde naklonjene?

Kada pogledamo njegovu natalnu kartu vidimo da je Novak Đoković rođen u znaku Blizanaca i podznaku u znaku Lava. Znak Lava uvek opisuje sportistu ali i osobu koja je željna uspeha po svaku cenu. Mnogi sportisti sveta (više od 50 posto svih sportista) ima neku planetu u znaku Lava jer ovaj znak voli da se takmiči i želi da ostvari pobedi, piše Astroregulus.

Zbot toga je i Noletov podznak u Lavu njegov glavni pokretač, glavni motivator i glavno pogonsko gorivo zbog kojeg je često najbolji. Ali to nije sve. Njegov Ascendent je blizu nekretnice Regulus koja ga još više motiše, a i Sunce, vladar Ascendenta se nalazi u 10 polju – polju uspeha što je dovoljan pokazatelj zašto je on svoje ime upisao zlatnim slovima na listu najboljih svetskih tenisera sveta ikada.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To Sunce u Bliznacima govori i o njegovom veselom duhu i šalama (Blizanac) koje su postale njegov zaštitni znak, a da ne pričamo o imitacijama drugih sporista (Sunce u Blizancima – imitacije) zbog kojih je skrenuo pažnju na sebe. Znak Blizanaca govori i da je on još kao dete (Blizanci) rekao da će jednog dana postati prvi reket sveta (Sunce – najbolji). Kada smo kod znaka Blizanaca (govor, jezici) treba istaći da je Novak Đoković poliglota (Blizanci) i da govori nekoliko svetskih jezika.

Kako se u ovoj karti vidi da je Novak Djoković teniser?

Ukoliko pogledamo njegovo 10 polje (polje karijere) vidimo da ono počinje u znaku Bika, a Venera, vladar tog polja je položena u 9 polje (polje Strelca – tenis). Novak Đoković u ovom polju ima i njegovog prirodnog vladara Jupitera u Ovnu. Jupiter u svojoj kući se ponaša kao svoj na svome i pojačava dejstvo ovog znaka što mu je donelo prednost u ovom sportu. Zanimljivo da je Novakovo 10 polje (uspeh, pobeda) u znaku Bika (trava) zbog čega on često svoje velike pobede proslavlja tako što pojede malo trava sa terena. Ovo govori i da on najpre pobeđuje na travnatoj podlozi (Bik).

1 / 7 Foto: David GRAY / AFP / Profimedia

Sam Noletov podznak u Lavu je doprineo i da se on bavi ugostiteljstvom (Lav – restorani) , zbog čega je otvorio restorane u Beograd i Monte Karlu, a najavljeno je i otvaranje jednog restorana za beskućnike. S obzirom da Noletovo 2. polje ( ishrana) počinje u znaku Device (zdrava, vegenska ishrana) logično je i da je to ono što nudi njegov restoran u Monte Karlu, koju inače i on lično konzumira.

Zašto se Noletu dešavaju slabi momenti u igri?

On u svojoj natalnoj karti ima jako slabog Marsa položenog u znaku Raka, koji nema tu neku veliku snagu da istraje, ali srećom te je Nole dovoljno motivisan da ga prevaziđe. Takođe, treba obratiti pažnju i na njegovu psihu koja ga može preopteretiti jer mu se Mesec, vladar 12 polja nalazi u znaku Riba (psiha) ali i tu će vremenom postajati sve jači jer se Mesec nalazi na samom prelasku u drugi znak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs