HOROSKOP ZA 26. JANUAR: Jarčevi budite oprezni na poslu, pokušavaju da vam smeste, dok ONI doživljavaju veliki uspeh

Dnevni horoskop za 26. januar kaže kako će Bik imati potrebu da radi maksimalno ovog dana, dok će Lav imati problema sa konkurencijom

Horoskop
07:37h Autor:
HOROSKOP ZA 26. JANUAR: Jarčevi budite oprezni na poslu, pokušavaju da vam smeste, dok ONI doživljavaju veliki uspeh
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Neke od vaših zanimljivih ideja mogle danas bi da privuku pažnju novih poslovnih saradnika, pa nije isključeno da radnu sedmicu okončate pozitivnim dogovorom.

Ljubav: Danas je pravi dan da se istaknete u svom punom svetlu. Moguće je sasvim neočekivano poznanstvo na sasvim neobičnom mestu ili pod neobičnim okolnostima. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Bikovi bi danas maksimalno trebalo da prionu na posao u nastojanju da svaki zadatak obave na vreme, jer polovična rešenja neće doneti zadovoljstvo.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na jučerašnji dan.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Blizanci bi svoje zacrtane obaveze trebalo da privedu kraju ovog dana bez većih problema i poteškoća.

Ljubav: Privlačni ste i šarmantni, a vaše umeće zavođenja danas bi moglo da bude na proveri. Samo napred.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Iako porilično umorni i energetski iscrpljeni Rakovi će ipak uspeti da sve svoje obaveze danas okončaju na vreme i po planu.

Ljubav: Nije vreme da potežete neke teme iz prošlosti, potrudite se da se opustite i ne opterećujete suvišnim razmišljanjima.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Lav

Posao: Tipični Lavovi bi danas mogli da bar jednu svoju ambicioznu ideju odlučno sprovedu u delo. Obratite pažnju samo na nelojalnu konkurenciju.

Ljubav: Potencijalnih simpatija i novih ljubavnih meta ima na vašem ljubavnom horizontu, samo je pitanje procene trenutka kada je najbolje da krenete u konkretnu akciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Device bi svoju pažnju tokom ovog dana trebalo da zadrže na postojećim obavezama, ali ne bi bilo loše id a priteknete nekom od saradnika, vratiće vam se.

Ljubav: Ne budite okrenuti samo sebi i sopstvenim interesima ukoliko želite da pozitivan razvoj događaja na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Nije loš dan za predstavljanje neke od vaših originalnih i kreativnih ideja novim poslovnim saradnicima. Moguće je postizanje pozitivnih dogovora.

Ljubav: Na polju emotivno-ljubavnih relacija imate priliku za novo poznanstvo, pa ukoliko vam je u interesu da se opustite i lepo zabavite mogli biste je na lep način iskoristiti.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi danas posebno mogle biti aktivne na polju komunikacije, pregovora i dogovora oko budućih poslovnih poteza.

Ljubav: Bez nekih naglih zaokreta i promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Vrlo dobar dan je pred Strelčevima, dinamičan i sa pozitivnim ishodima prvenstveno na polju komunikacije i organizacije, tako da ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete dvosmislene izjave, kako biste izbegli potencijalno nerazumevanje sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Potrudite se danas da strpljivo i bez većeg nerviranja privedete kraju započete obaveze i oslobodite se na taj način velikog pritiska odgovornosti.

Ljubav: Solidna klima na vašem ljubavnom nebu daje dobru osnovu za uobičajene rutinske aktivnosti, sa velikim izgledima da sve ostane na pozicijama koje vam uglavnom odgovaraju.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Vodolija

Posao: Nema previše prostora za opuštanje i olako shvatanje profesionalnih obaveza kojih tokom ovog petka može biti u povećanom obimu. Bez brige, realno je očekivati da sve postignete.

Ljubav: Ukoliko vam ništa ozbiljno nije u planu, imaćete tokom ovog dana najšire moguće polje delovanja za bar jedan flert i prijatno koketiranje.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela kičme.

Ribe

Posao: Većina Riba bi danas mogla da ima dan iznad proseka što se tiče radne energije i efikasnosti. Bitno je da ne žurite.

Ljubav: Budite umereni u svojim očekivanjima, i ne zanosite se velikim željama i nerealnim obećanjima.

Zdravlje: Napetost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs