MLAD MESEC OD 11. JANUARA DONOSI VELIKE PROMENE: 3 znaka će doživeti neverovatan finansijski PREOKRET

Saznajte na koja 3 znaka će najviše uticati Mlad mesec u Jarcu.

Horoskop
MLAD MESEC OD 11. JANUARA DONOSI VELIKE PROMENE: 3 znaka će doživeti neverovatan finansijski PREOKRET
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvi Mlad Mesec 2024. godine javlja se u znaku Jarca i, zbog klastera planeta u zemaljskim znacima, može doneti ozbiljne promene u resursima.

Stvar je u tome što će u vreme mladog Meseca Uran, planeta iznenađenja, biti u Biku, a u Devici će biti crni Mesec, koji je odgovoran za dokumenta i dogovore.

Zato očekujte da se zbog ovih tačaka u vašim finansijskim poslovima mogu desiti prava iznenađenja, koja vas mogu i oduševiti, pa čak i uplašiti.

Mlad mesec
foto: Shutterstock

Strelac

U vreme mladog meseca, Sunce, Mesec i Mars će biti u vašem finansijskom sektoru, što znači da ćete možda imati novi izvor prihoda, najverovatnije zahvaljujući pomoći nekog muškarca ili zbog proboja u vašem ličnom poslu. Mars upravlja kućom vaših sopstvenih projekata, tako da je vaša zamisao koja odjednom može početi da stvara ozbiljan prihod!

Blizanci

U vreme mladog Meseca u vašem sektoru porodičnog kapitala biće Sunce, Mesec i Mars, što može doneti novi izvor prihoda vašem muškarcu ili ćete se vi i suprug odlučiti za hipoteku ili kredit. Pored toga, možda ćete početi da dobijate investicije iz nekog Internet projekta, posebno ako ste ga pokrenuli 2023. godine.

Devica

U vreme mladog Meseca, Sunce, Mars i Mesec će biti u vašem sektoru ličnih projekata, što može doneti novi ciklus finansija iz vašeg ličnog posla. Zanimljivo je da je u vašem znaku Crni Mesec koji može doneti iznenadne nezvanične prihode, a Uran u sektoru međunarodnih odnosa može da donosi narudžbine stranih partnera ili klijenata. Pored toga, projekat vezan za vašu nastavu može početi da stvara prihod za vas.

(Stil/ Glossy)

Bonus video: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs