VELIKI INDIJSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Evo šta svaki od znakova treba da izbegava, jer može krenuti po zlu

Indijski horoskop važi za nepogrešiv, daje prognoze za narednu 2024. godni, a nekim znacima daje važne smernice

Horoskop
Autor:
VELIKI INDIJSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Evo šta svaki od znakova treba da izbegava, jer može krenuti po zlu
Foto: Shutterstock

OVAN

Vaša godina će vam dati povoljne rezultate sa ekonomske tačke gledišta, a uz to će doneti i pozitivnost. Osim toga, većina učenika će ove godine postići ogroman uspeh u obrazovanju. Moraćete da radite više nego ranije da biste postigli uspeh u različitim oblastima života.

Verovatno ćete imati neke manje zdravstvene probleme. Osim toga, možete patiti i od problema u vezi sa varenjem. U takvoj situaciji, posebno vodeći računa o svom zdravlju, moraćete da obratite pažnju na ishranu. Efekat tranzita planete će se videti u vašem porodičnom životu, koji će procvetati.

BIK

Ova godina će vam doneti velike promene, čeka vas puno posla. Ali, biće dobar period za veze na daljinu. 2024. Prema horoskopu 2024, trebalo bi da povećate svoje bogatstvo i potrošite nešto na luksuz. Najviše vremena ćete provoditi sa decom. Provešćete mnogo vremena brinući se i gradeći njihovu budućnost.

Bićete veoma energični, međutim, druga polovina godine može vam doneti neke bolesti. Što se tiče karijere, ovo vreme će biti veoma dobro za vas. U partnerskim odnosima ćete nailaziti na prepreke. A ako razmišljate da se preselite u inostranstvo, zvezde su vam naklonjene.

Indijanka
foto: Shutterstok

BLIZANCI

Prema astrologiji, kraj 2024. godine biće veoma koristan za pripadnike ovog znaka. Do tada, vaš život će biti pun uspona i padova. Budite strpljivi, jer će vam se u poslednjim mesecima otvarati nove prilike. Budite oprezni dok gradite društvene odnose u drugoj polovini godine. Ali, vaše finansijsko stanje bi se moglo povećati, te možete biti uspešni u otplati svih starih kredita.

Ako ste ozbiljni u svojim ljubavnim vezama, onda će vam 2024. godina biti veoma korisna. Očekuje se da će ova godina biti dobra i u zdravstvenom smislu. Međutim, čini se da i pritisak na poslu raste. Očekuje se da ćete ove godine biti religiozni. Verska putovanja će vam biti od velike koristi.

RAK

Vaš ekonomski i društveni status će porasti ove godine. Naravno, imaćete nove mogućnosti, ali će se istovremeno povećati i vaše odgovornosti. Zbog toga postoji i verovatnoća da će se povećati napetost u vašem životu, što može uticati na opšte zdravlje. Prema horoskopu za 2024. godinu, morate kontrolisati svoje troškove.

Ovo vreme neće biti dobro za zaljubljene. Kontrolišite svoj govor i razmislite dva puta pre nego što bilo šta izgovorite. U drugoj polovini godine možete imati neke zdravstvene probleme. A vaša umetnost uticaja na druge biće vam od velike koristi.

LAV

Lavovi će jasnije videti svoj cilj. Definitivno ćete napredovati u ispunjavanju svojih ambicija, ali za to ćete možda morati da se suočite sa poteškoćama. Moguće je da stvari ne idu po vašim planovima. Finansijska pomoć partnera, prijatelja i rođaka pomoći će vam u mnogim stvarima.

Ako govorimo o vašim ljubavnim vezama, onda vam ovo vreme ne izgleda baš povoljno. Rešavaćete pitanaj vezano za brak. Prema horoskopu, možete imati zdravstvene probleme kao što su visok krvni pritisak i loše varenje. Vaši odnosi sa bliskim osobama mogu biti veoma napeti. Bićete skloniji duhovnosti. Međutim, 2024. godina će biti veoma dobra za studente.

Indijka
foto: Thinkstock

DEVICA

Doći će do povećanja vašeg ugleda na radnom mestu. Takođe postoji svaka mogućnost za vaš napredak. Da biste potražili novu priliku, morate držati vrata svog razmišljanja otvorena. Uz to, moći ćete da se suočite sa svojim izazovima na bolji način. Neki neželjeni troškovi mogu vas finansijski uznemiriti. Ako govorimo o vašem privatnom životu, onda vam je vreme malo izazovno.

Vodite računa o imunitetu, jer vam može vrlo oslabiti. Period je veoma dobar za pravljenje novih investicionih planova, ali u tome postoje određeni rizici. U 2024. godini doći će do povećanja vašeg profesionalnog nivoa. Ove godine ćete možda morati mnogo da putujete u vezi sa poslom.

VAGA

Nova 2024. će biti divna godina za Vagu. Doći će do velikih promena u vašem životu. Možda ćete se suočiti sa nekim problemima u karijeri do juna. Međutim, finansijski, 2024. će biti dobra za vas. Ali, uporedo sa ovim, mogu se pojaviti i neke prepreke i to na ličnom planu.

U drugom tromesečju neće vam biti lako da kontrolišete svoje emocije. Morate biti malo oprezni u pogledu hrane i pića. Za vas bi bilo dobro da vodite umeren način života. Takođe, možete da se upletete u pravne stvari. U 2024. godini, zvezde traže od vas da budete jasni u svojim mislima.

Indija, Indijka
foto: Thinkstock

ŠKORPIJA

Očejukte da će ova godina biti bolja od prethodne. Postoji određena nestabilnost na ekonomskom planu, te će vas troškovi stalno držati pod stresom.

Sa druge strane, period pred vama biće veoma dobar za vas u pogledu ljubavnih afera. Prva polovina godine će biti dobra u zdravstvenom smislu. Morate biti posebno oprezni dok vozite u 2024. godini. Neki ljudi mogu naštetiti vašem imidžu, tako da morate biti pažljivi. Ulaganje u imovinu će vam biti od koristi, ali čuvajte se krađa.

STRELAC

Čini se da će ova godina biti korisna za medijske ličnosti koje su u ovom znaku. Vaše poslovanje će se povećati i uz to vam se mogu pridružiti i partneri. Ali razlike sa kolegama mogu postati zabrinjavajuće. Govoreći o ekonomskoj tački gledišta, prvo poluvreme izgleda povoljno za vas. Ako govorimo o ljubavnim vezama, onda se očekuje da će 2024. biti pozitivna.

U drugoj polovini godine deca se mogu suočiti sa nekim problemima. Doći će do smanjenja vašeg nivoa energije. Prema horoskopu za 2024., takođe su jasno vidljivi znaci povećanja bogatstva i znanja. Kućne brige, takođe, mogu da vas muče.

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

JARAC

Ova godina će biti veoma dobra u smislu posla. Međutim, žene mogu imati zdravstvenih problema. Možda ćete morati da donesete neke važne odluke na profesionalnom planu. Postojaće pravi balans između vaših troškova i zarade. Vaš društveni krug će se povećati.

U prvoj polovini godine osećaćete se energično, a novac ćete dobiti iz mnogih izvora. Ako planirate da investirate u nekretninu i kuću onda je ovo pravo vreme za vas. Vaš liderski potencijal će doći do izražaja.

VODOLIJE

Zbog uticaja planeta, čini se da je ova godina veoma blagotvorna za Vodolije. Možda ćete morati da putujete u prvoj polovini. Nastavićete da radite sa pozitivnim razmišljanjem kao i prošle godine. Za to vreme vaša zarada može da se poveća. Prema horoskopu za 2024. godinu, u vašem ličnom životu može doći do nekih problema.

Ali, psihološki nivo energije će ostati veoma visok. I pravo je vreme da ispunite svoje želje. Saradnja sa kolegama i starijim zaposlenima pomoći će vam da postignete svoj cilj. Očekuju vas napredak, uspeh i prosperitet.

RIBE

Rbama 2024. neće biti baš naklonjena. Čak i vaš partner može da vam smeta. Očekuje se da će se situacija poboljšati posle juna. Kada govorimo o vašim ljubavnim vezama, uticaj planete može da vas učini optimističnim i nezavisnim. Ovo će koristiti vašem ljubavnom životu.

Morate biti pažljivi prema svom zdravlju. Očekuju se promene u karijeri i poslu. Ovo vreme će biti teško za učenike. Partnerski posao može biti štetan za vas. Prema horoskopu za 2024, možda ćete biti skloni duhovnosti. Imaćete velike dileme tokom druge polovine godine. Osim toga, postoji mogućnost da imate probleme sa državnim organima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs