DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR: Devica spremna za LJUBAV, dok Jarčevi čekaju POSLOVNU PONUDU, a njih čeka PREOKRET

Horoskop za 6. decembar kaže kako će Vaga uživati na poslu, dok će Vodolija da traži srodnu dušu

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR: Devica spremna za LJUBAV, dok Jarčevi čekaju POSLOVNU PONUDU, a njih čeka PREOKRET
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Rešenja za pitanja koja su vas opterećivala se polako naziru. Budite staloženi i strpljivi.

Ljubav: Na ljubavnom planu može doći do varnica, pa bi bilo dobro da manje impulsivno reagujete.

Zdravlje: Mogu probavne tegobe.

Bik

Posao: Može doći do razgovora o nekoj novoj saradnji. Pripazite da neke stvari ne zanemarite u startu jer bi one u kasnijem periodu mogli postati problem.

Ljubav: Prezauzetost poslovnim obavezama danas će vam malo prostora ostaviti za ljubavna dešavanja, pa se možete naći na meti kritika.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih. Možda ćete i neke planove morati da promenite, ali ništa nije do vas.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za one Blizance željne dobrog provoda i zabave. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Rak

Posao: Bez značajnijih dešavanja na vašem poslovnom polju danas. Stvari idu svojim tokom i uz dobru organizaciju ne bi trebalo da očekujete veće probleme.

Ljubav: Na ljubavnom planu potrudite se da se suzdržite od donošenja naglih odluka, kako vam se kasnije ne bi obile o glavu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za savladanje pojedinih poslovnih prepreka, koristiće vam razumevanje i dobra komunikacija sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Budite strastveni i ambiciozni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguć ulazak u novu ljubavnu priču, ozbiljnu.

Zdravlje: Urinarni trakt može vam zadavati manje probleme.

Devica

Posao: Racionalizacijom poslovnih zadataka i vrednim radom Device će uglavnom stići do zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Napravite konkretan potez i saznaćete na čemu ste. Iako će stvari ići sporo, bićete zadovoljni.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Vaga

Posao: Vage danas ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke i probleme na polju poslovnog angažmana. Sve ide po planu.

Ljubav: Ako ste zadovoljni dešavanjima i makar sitnijom pozitivnom promenom iz prethodnog perioda, iskoristite ovaj dan i posvetite ga voljenom biću maksimalno.

Zdravlje: Moguće probleme može vam zadavati urinarni trakt.

Škorpija

Posao: Moguć je veoma značajan kontakt sa ozbiljnim poslovnim partnerom, budite spremni da se pokažete u najboljem svetlu.

Ljubav: Izvesna doza fleksibilnosti i razumevanja biće vam potrebna ukoliko želite stabilnu i funkcionalnu vezu. Ljubomornim ispadima ništa nećete postići.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Moguće da će vam danas zatrebati pomoć sa strane od osobe od poverenja, kako bi na vreme završili aktivnosti sa kojima ste možda u nekom manjem zaostatku. Nema razloga za zbrinutost.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o podizanju partnerskih odnosa na viši nivo, onda to konkretnim potezom i pokažite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate. Vaš trud i rad daće rezultate iznad očekivanog.

Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Dosta napetih situacija biće pred vama na koje ne možete puno da utičete. Ono što je najbitnije je da ćete uspeti da se uspešno izborite sa svim tim.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom vas očekuje opuštena i mirna atmosfera.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Izvesno je da ćete morati da se suočite i sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika koji su pre svega konkurentski nastrojeni.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni uživajte u izlascima, druženju sa prijateljima, novim poznanstvima, flertu. To vas trenutno ispunjava i prija vam.

Zdravlje: Hroničan umor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs