astro prognoza

HOROSKOP ZA 19. NOVEMBAR: Škorpiji je dan za UŽIVANJE, Lavu se MENJA PLAN, a njima se javlja osoba koja im se dugo SVIĐA

Horoskop za 19. novembar 2023. godine donosi mnogim znacima lepe vesti na polju ljubavi, zdravlja i sreće!

Horoskop
13:07h Autor:
HOROSKOP ZA 19. NOVEMBAR: Škorpiji je dan za UŽIVANJE, Lavu se MENJA PLAN, a njima se javlja osoba koja im se dugo SVIĐA
Horoskop za 19 novembar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Većina Ovnova već je u mislima nekoliko dana unapred po pitanju profesionalnih obaveza. Ne opterećujte se previše, korak po korak.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom polju. Uglavnom susreti i neformalne priče sa osobama koje već poznajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Tokom ovog dana predstavnici Bikova imaće povoljnu klimu da se odmore i opuste, ali i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko sitnijih, ali ipak potencijalno lepih iznenađenja od drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Mnogo toga želite i možete danas da postignete, samo je pitanje da se previše ne rasplinete pa dosta toga ostane nedovršeno.

Ljubav: Bez značajnijih promena u odnosu n aprethodni dan. Ukoliko ste zadovoljni postojećom emotivnom pričom, uživajte u suprotnom sačekajte malo bolju priliku za ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom.

Žena trenira, trening
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Bar jednu novu originalno osmišljenu ideju Rakovi bi danas mogli uspešnoo da pokrenu. Očekuje vas podrška prijatelja.

Ljubav: Ovaj dan vam donosi ljubavnu klimu koja vraća u prošlost i budi razne uspomene. Bilo da su lepe ili ne, pokušajte da ih ostavite tamo gde im je i mesto, i više se okrenete budućnosti.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

Lav

Posao: Nove informacije koje se baš ne uklapaju u vaš već pripremljen plan profesionalnih obaveza mogu vas malo unervoziti pred početak sledeće radne sedmice.

Ljubav: Iako su vaše misli uglavnom usmerene na druge sfere, osvrnite se oko sebe, danas bi mogli da uočite i neko simpatično lice u vašem bližem okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Mnogo oprečnih poslovnih ideja koje se nalaze u glavi Devica mogle bi da stvore pravu malu konfuziju. Trebalo bi sve to nekako da dovedete u red.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumevanje i podršku od voljene osobe mnogo će vam značiti, a vi se potrudite da bar sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Konačno dan za predah,odmor ali i razmišljanje o potencijalnim promenama u dosadašnjem funkcionisanju u sferi posla. Dodatno usavršavanje, obuka mogli bi vam biti od velike koristi.

Ljubav: Vaše raspoloženje trebalo bi da je za nijansu pozitivnije u odnosu na prethodni dan. Aktivnosti u sferi ljubavi mogle bi da vam se višestruko isplate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite onda nema odlaganja, ali ako baš nije toliko urgentno odvojite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Trebalo bi da neke stvari danas mnogo bolje funkcionišu na vašem ljubavnom planu. Sve što je potrebno je da se dovoljno opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: Nije loš dan da većina osoba rođenih u znaku Strelca vrlo brzo završi planirane obaveze, a višak slobodnog vremena posveti nekom hobiju ili rekreaciji.

Ljubav: Nekoliko finih dešavanja čeka vas tokom dana na ljubavnom planu. Najlepše možete očekivati od simpatične osobe koju ste upoznali nedavno.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost što se zdravlja tiče.

Prvi Sastanak
foto: Profimedia

Jarac

Posao: Velikih promena i izazova nema u najavi za ovu nedelju kod tipičnih Jarčeva, ali veoma korisno može biti ukoliko deo vremena posvetite odmoru.

Ljubav: Iako suštinski nema razloga za veliko nezadovoljstvo, tokom ove nedelje za očekivati je da vam neke sitnice u ponašanju drage osobe zasmetaju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Uglavnom pozitivne stvari na polju profesionalnog angažovanja čekaju danas osobe rođene u znaku Vodolija. Višak vremena svakako posvetite omiljenim aktivnostima i relaksaciji.

Ljubav: Povoljan jedan za sve vrste druženja sa osobama koje su vam drage.Nije isključeno ni novo poznanstvo sa osobom sličnih stavova i načina razmišljanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: I danas biste sebi mogli da nametnete više obaveza nego što realno možete da postignete.Ipak, ne preterujte, iskoristite ovaj dan i da malo odmorite.

Ljubav: Budite oprezni prilikom dogovaranja zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom. Treća strana mogla bi bitno da vam poremeti sve planove.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs