HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR: Škorpija je rođena da zavodi i uživa u FLERTU, dok NJIH čeka SUDBINSKI SASTANAK

Dnevni horoskop za 16. novembar kaže kako Bik mora da se pozabavi porodicom, a Jarčevi će gurati stalno po svome

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR: Škorpija je rođena da zavodi i uživa u FLERTU, dok NJIH čeka SUDBINSKI SASTANAK
Horoskop za 16 novembar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Očekuje vas dosta dinamičan i uspešan dan, sa akcentom na organizaciji i komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, šanse za nova poznanstva postoje, ali trenutno ništa što obećava na duže staze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi bi trebali dase bave tekućim poslovima, a akcenat je na nezavršenim formalnim obavezama, papirologiji. Za neke pokretanje nekih novih projekata malo se strpite.

Ljubav: Treba da se pozabavite nekim zajedničkim planiranjem investicija, povoljan je period za to.

Zdravlje: Stres, napetost.

Blizanci

Posao: Evo jednog odličnog radnog dana da se tipični Blizanci razmahnu, i više novih, interesantnih ideja iznesu iz svoje glave. Ipak nemojte zatrpati sagovornike gomilom podataka.

Ljubav: Iako nema nagoveštaja za velike probleme, današnje okolnosti na ljubavnom planu mogu vam doneti nesporazume i nejasnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Dobra i stabilna energetska situacija, daje tipičnim Rakovima odličnu predispoziciju da mirno, bez većih trzavica završe sve započete profesionalne obaveze.

Ljubav: Slobodni Rakovi, imate obožavaoca koji je vrlo uporan. Da li ćete odoleti izazovu od vas zavisi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Nešto opušteniji radni dan nalazi se pred Lavovima. Prvo zbog toga što ne valja previše trčati ispred ostalih, ali i zbog toga što je i vama potreban predah.

Ljubav: Ukoliko postoji spoznaja da ste interesantni nekoj novoj osobi, nemojte samo čekati i ići linijom manjeg otpora. Od vas se očekuje doza preduzimljivosti.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Devica

Posao: Većina Devica tokom ovog radnog dana može biti veoma razdražljiva, i osetljiva na primedbe poslovnih saradnika koje nisu u osnovi dobronamerne.

Ljubav: Više oprečnih informacija danas može doći do vaše glave i srca. Pokušajte dobro da proverite činjenice, pre nego što nešto zakomplikujete.

Zdravlje: Pad energije.

Vaga

Posao: Ništa bitno novog nema u najavi ovog radnog dana, na profesionalnom putu tipičnih Vaga. Pozabavite se proverom do sada završenih zadataka.

Ljubav: Evo jednog dana da zablistate bar u jednoj situaciji šarmiranja i osvajanja srca nove simpatične osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nastavljate u istom, a možda i još jačem tempu da ostvarujete postavljene poslovne ciljeve. Samo napred i ne odustajte.

Ljubav: Slobodne Škorpije bi trebalo da uživaju u izlascima, druženju, jednom rečju u slobodi. Za sada nemate neku nameru da se vezujete.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Strelac

Posao: Veći deo ovog radnog dana Strelčevi će po svoj prilici provesti u ispravljanju grešaka i propusta osoba iz svog bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Mali koraci i par sitnih pozitivnih stvari ipak su solidan motiv da se tokom ovog dana koliko toliko aktivirate na polju ljubavi.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Nema nagoveštaja bitnijih promena na vašem profesionalnom polju delovanja u odnosu na prethodni dan.

Ljubav: Moguće je da vas zaintrigira znatno mlađa osoba, pomalo tajnovita.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tokom današnjeg radnog dana Vodolije bi mogle da imaju obaveza preko glave, a biće nekako najvažnije da se ne razletite na sto strana. Uspećete sve da završite.

Ljubav: Bez obzira da li ste slobodni ili ne, danas je realno očekivati da vam zagolica maštu pojava potpuno nove interesantne osobe na ljubavnom polju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Teže i sporije nego što ste očekivali, ipak stižete da ostvarite zacrtane ciljeve. Potrudite se da izbegnete ili makar ublažite nesuglasice sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Ukoliko je vaša pažnja usmerena ka jednoj, a do vas dopiru pozitivne vibracije od druge osobe, dobro razmislite o prioritetima, kako ne bi ispalo od svega – ništa.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs