13. NOVEMBRA STIŽE MLAD MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: Uradite ovo kako biste privukli NOVAC u svoj dom i novčanik

Mlad mesec u Škorpiji donosi veliki emotivni premor, ali i proispitivanje. Da biste najbolje iskoristili ovaj periodu, uradite ovo

Horoskop
Autor:
13. NOVEMBRA STIŽE MLAD MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: Uradite ovo kako biste privukli NOVAC u svoj dom i novčanik
Mlad mesec u Škorpiji, Foto: Shutterstock

Mlad mesec u Škorpiji nastupa danas. Zbog toga će danas svi biti emotivni, a većina će svaki svoj korak da dobro preispita.

Astrolozi kažu da je sada najbolje vreme da poboljšate svoje finansije i ostvarite neki stari san.

Većina će upravo ovog dana da nađu rešenje za probleme koji ih dugo muče.

Mesec
foto: Shutterstock

Šta da uradite na ovaj dan?

Naredna tri dana pažljivo razradite svaki korak. Napravite plan i pristupajte njegovom ostvarenju korak po korak. Budite spremni da stvari možda neće ići onim tokom kojim očekujete, ali ovo je prilika koju morate da iskoristite. Budite istrajni.

Ono što je najvažnije u ovom periodu je da se ne zadužujete i ne uzimate nikakve kredite. Sada je vreme da se pritajite sa troškovima. Kupite samo ono što je baš neophodno.

Naredna tri dana svu svoju energiju trošite na posao. Pametno razradite svaki korak i držite se njega. Ne talasajte previše, samo radite vredno.

Uzmite parče papira i zapišite svoje poslovne želje. Svaki dan sebi pročitajte te želje i imajte ih na umu. Vizuelizujte njihovo ostvarenje i sebi kažite: "Ja sam vredan, stiglo je moje vreme. Sada će se sve moje želje ispuniti."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs